Šodien biju "iešauties" ar trešo poti. 15 minūtes, ko pavadīju vakcinācijas kambarītī pie "Akropoles", bija vesela feļetona cienīgas. Vispirms - paši vakcinētaji nezināja, vai man balstvakcīna vispār pienākas. Tika pat uz kaut kurieni zvanīts(kaut gan manavakcina.lv skaidri un gaiši rakstīts, ka to var dabūt visi, kuri sasnieguši 18 gadu vecumu, un kam pagājis pusgads kopš pamatvakcīnas). Tad pārsteidza divi cilvēki, kuri nezināja, ar ko grib vakcinēties(man, piemēram, tagad nenāktu pat prātā "šauties" ar Jensen, kura pierādījusi savu neefektivitāti). Un tad nāca "vakara nagla"! Kamēr pēc šprices uz ķeblīša nogaidīju obligātās 5 minūtes, dzirdu vakcinācijas kambarītī jezgu! "Jūs taču neesat Guntis! Novelciet lūdzu masku! Tā, zvanu policijai!" Vārdu sakot, "Guntis" atsūtījis kaut kādu alkānu, lai šo nopotē viņa vietā, cerot uz to, ka maska palīdzēs nomaskēt fiktīvo personu! Pēc pāris minūtēm policija bija klāt, un vismaz man ar to izrāde bija beigusies! Izejot no kabineta, novēlēju ārstiem pacietību. Es šādu darbu(varēyu pat teikt, varoņdarbu) noteikti nebūtu spējīgs veikt!
raihs, 22.novembris 2021, 16:53
Guntis .... :)))))
22.novembris 2021, 18:07 | links