Lielupe

SIGI
Pamēģini Varkaļu ostā
29.jūlijs 2011, 14:29 | links

Sveiki!

Lūdzu, iesakiet kādu labu vietu Lielupē (tuvāk jūrai), kur var izīrēt laivu ar motoru. Līdz šim esmu bijis tikai pie Kalnciema tilta, kur tiešām ir ērta cop, ja pašam nav laivas.

Visi runā par labu zandartu copi, bet droši vien lielākajai daļai ir pašiem savas laivas. Tomēr ceru, ka vismaz kāds varēs ko ieteikt.

Paldies!
29.jūlijs 2011, 11:50 | links

Janchuks: parasti lietoju IrfanView lai skatītos un mainītu bildes. Var ielādēt no
http://download.cnet.com/IrfanView/3000-2192_4-10021962.html?part=dl-IrfanView&subj=dl&tag=button
un no citām vietām.
28.jūlijs 2011, 00:18 | links

jancuks-http://picasa.google.com/
25.jūlijs 2011, 14:47 | links

ka ar brekšuku aktivitāti lielupē ir kāds bijis uz ko ņema
25.jūlijs 2011, 14:32 | links

Ok, es uz Lielupi redzēs kā būs.
Kāds var pateikt, caur kuru programmu var samazināt bildes izmērus? aizmirsu... gribās ielikt bet 5mb neņem pretī :(
24.jūlijs 2011, 13:12 | links

nene murg! pabaroti vinji av labi! Es maksimums sametu 2kg uz Lielo upi. Bet kad copēju, tad tikai tik cik barotavās... Nu es domāju, ka lielajiem brekšiem nepatīk manas ēsmas. Vajag makaronu pamēģināt. :) Sliekas sarakt ar vajag. Es jau copēju uz grūbu un balto. Jāuztaisa vēl kāds ''hamburgers'' ko man te kāds ieteica :)
24.jūlijs 2011, 13:09 | links

janchuks;tu jau tās zivis esi pabarojis,tāpēc jau lomi nav!!!varbūt tu sameti par daudz barības un viņa tur rūgst.taisot makšķerēšanas vietu,es baroju reizi pa divām dienām,katru nākamo reizi devas samazinot.dienā kad gāju uz copi iemetu mazliet lai zivi piesaistītu,lomi bija labi,bet tas bija sen,nu jau gadus 15 tikai spiningoju.
24.jūlijs 2011, 13:00 | links

oi izlasīju! atvainojos...
24.jūlijs 2011, 12:14 | links

kas ir kaneles? kanēlis?
24.jūlijs 2011, 12:14 | links

mazie radziņi labāk pirkt tos dargakos ar olu . un kad izņemsi no katla pārbert ar kanelēm .....esma izmeģināta nevienu reizi ...u bieži glāba mani tad kad ne uz ko citu brekši neķerās ...
24.jūlijs 2011, 11:41 | links

Mihail. kādas formas makaroni?
24.jūlijs 2011, 10:56 | links

par brešiem runajot
viņem vel ļoti garšo makaraoni ar kaneļu aromātu -pārbaudīts
24.jūlijs 2011, 10:31 | links

Tikko no Lielupes. Lielākais breksis 700g bet daži bija arī pa 300g. copēju ar grunteni un ēsma grūbas...
23.jūlijs 2011, 23:35 | links

janchuk! mes te ar comiem bijam lielupe aiz dubuliem vieta es biju pirmo reizi iebraucuam ar laivu lai apskatitos ar ehalotu kur kada kante un bija uzreiz aiz lepenem sakam tiesi uz kantes iebarot un vareja sakties vakara cope!pa nakti tik paris pabakstija gan pludinu gan fideri bet no rita 4 sakas paris palieli aizgaja bet tadi lidz 600gr bija diezgan pavilkti!ja jau taveja vieta ir iebarota tad kautko tu nepareizi gari pamegini hamburgeri piedavat breksiem slieka plus baltie!man tie lielie panema uz slieku un gala gruba uz fideri!pamegini piemaukt klat iebarojamam rapsu rausus tiem vajadzetu uzbudinat vairak estgribu breksiem!
23.jūlijs 2011, 20:54 | links

janchuks

es savus noķeru 0,60 cm dziļumā )))) bet karūsas ))) a pa brekšiem tev varu ieteikt braukt pie /.......... labāk es tev privati uzrakstīšu )))
23.jūlijs 2011, 16:22 | links

eh, es ar 7m bezriņka makšķeri no laipas ķeru. Man tikai sīkie ķerās... nu nez. uz gruntsmakšķeri piesakās jau kkas lielāks :D tiesa līz 600g. Par ēsmu izmantoju grūbas, baltos un slieku... Kapēc man lielie neķerās? ja ir barots gandrīz katru dienu jau otrā nedēļa...
23.jūlijs 2011, 13:35 | links

sienaazi,laikam,bet es kaut ar pludiem nav njeemies uz breksi...cik tad tev vispaar lielaakais breksis ir bijis uz pludu?
23.jūlijs 2011, 13:28 | links

gulbi, tu neritīgos rīkus lieto, man dzeki 20.07 no 11 - 16 00 kopā pa abiem pie krasta kants netālu no tevis izvilka pāri pa 20 brekšiem visi ap kg un virs, esot ņēmuši uz visu. Makaroni, grūba, kukurūza, slieka, baltie. Laiks mainīt ieradumus vecīt.
22.jūlijs 2011, 16:00 | links

Gulbi, kluss novembra vakars uz vēdzelēm,kas var būt labāks :)))))
22.jūlijs 2011, 13:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager