Lādētāja Axh=Ah.
Nesaprotu tik grūti izrēķināt?
Nesaprotu tik grūti izrēķināt?
28.oktobris 2019, 22:51 | links
Kengurs24 [28.10.19]: DSV [19:48]: Nju,mazliet pārsteidzos ar to PTAC....
Ar šo lādētāju nedēļu varēs lādēt šī tipa akumulātoru,D
Man arvien vairāk izskatās,ka šeit nav vainīgs pārdevējs.
To,lai paši noskaidro savā starpā.
Man nav galīgi nekādas intereses šeit kādu aplikt.
VissViņš taču zin kāds man ir lādētājs,pats tādu komplektu pārdeva....teica gan ka lādēs 10 st.,bet lādēja 2 dienas...un it kā uzlādēja...indikators zaļš
DSV [28.10.19]: Nju,mazliet pārsteidzos ar to PTAC....Viņš taču zin kāds man ir lādētājs,pats tādu komplektu pārdeva....teica gan ka lādēs 10 st.,bet lādēja 2 dienas...un it kā uzlādēja...indikators zaļš
Ar šo lādētāju nedēļu varēs lādēt šī tipa akumulātoru,D
Man arvien vairāk izskatās,ka šeit nav vainīgs pārdevējs.
To,lai paši noskaidro savā starpā.
Man nav galīgi nekādas intereses šeit kādu aplikt.
Viss
Tad paliek pēdējā iespēja.....dabūt oficiālu slēdzienu un pārbaudīt kā strādā PTAC.
No kurienes dabūt slēdzienu zini,D
Ko darīt ar PTAC gan jau arī būsi izpētijis.
Varu tikai pateikt,ka tas nebūs viegli pat ja taisnība ir Tavā pusē.
Tā kā uz priekšu.
DSV, 28.oktobris 2019, 18:54
Naits [28.10.19]: Nevar būt tā ka 90nieku tas lādētājs spēj pilnu piedzīt bet 115 tomēr nepilnvērtīgi uzlādē. Pārbaudi specifikāciju lādētājam drošības pēc.Atšķirībā no 90ah aķīša, 115ah līdz pilnai uzlādei lādēs ilgāk. Tā kā lādētāja neatbilstība var būt tikai tajā, kādiem akumulatora veidiem tas paredzēts. (skābes, želejas utt)
MT9 [28.10.19]: Somaini, es uzskatu, ka tā ir karma - visi, kas brauc augumā MT9 atraujas vecus aķīšus! :P :DTā laikam ir!mēģināšu laboties!;-)
DSV [28.10.19]: Bums pareizi saka.Tas ir vienīgais veids kā var pārbaudīt to aķīti.Iespējas ir divas - visu elementāri pārbaudīt un varēt pamatot visu vai tikai īdēt, ka kāds viņu esot sazvērestībā uzmetis.... Viņš ir izvēlējies otro ceļu
Ja mērīsi tikai Voltus,tas neko nedos.
Var gadīties,ka lādētājs ir par švaku un nelādē līdz galam to akumulātoru.
Tā kā šeit ir iespējas tikai divas....