Iekurbulēsim vecu tēmu
1.jūlijs 2019, 12:44 | links
viksviks [29.06.19]: viksviks [1m]: Naits [2m]: man patīk un es lietoju optimate6, bet ir divas versijas, jāskatās īstā. Bet domāju ka nopērkami ir arī citi daudz lētāki, gan jau katrā copes bodē kur motorus tirgo ir arī pareizie lādētāji. un vēl tas ka no 5 roba jēga maza tikai ātrāk aķis lādējas ārā ar 4 būs tik mazliet lēnāk, bet aķis ies ilgāk.Ok. Paldies par ifoInfoMt180 sae.? Tas ir īsts
viksviks [29.06.19]: Naits [2m]: man patīk un es lietoju optimate6, bet ir divas versijas, jāskatās īstā. Bet domāju ka nopērkami ir arī citi daudz lētāki, gan jau katrā copes bodē kur motorus tirgo ir arī pareizie lādētāji. un vēl tas ka no 5 roba jēga maza tikai ātrāk aķis lādējas ārā ar 4 būs tik mazliet lēnāk, bet aķis ies ilgāk.Ok. Paldies par ifoInfo
Naits [29.06.19]: man patīk un es lietoju optimate6, bet ir divas versijas, jāskatās īstā. Bet domāju ka nopērkami ir arī citi daudz lētāki, gan jau katrā copes bodē kur motorus tirgo ir arī pareizie lādētāji. un vēl tas ka no 5 roba jēga maza tikai ātrāk aķis lādējas ārā ar 4 būs tik mazliet lēnāk, bet aķis ies ilgāk.Ok. Paldies par ifo
Naits [29.06.19]: Un tas par ko jautā izskatās pēc startera aķa, motoram pareizāk izmantot slodzes aķus. ja nemauc visu laiku pilnā ručkā, tad jāsaprot vai tas lādējamais ir paredzēts un ir spējīgs pilnvērtīgi uzlādēt Tavu slodzes aķi, un vai aķis nav brāķis, ja jau viņš ir jauns, tad jau ir vēl garantija. man ir kādi trīs impulsa lādētāji un tikai viens no viņiem var uzlādēt slodzes aķi pilnvērtīgi pārējie ar kaut ko lādē un ilgi līdz rāda ka pilns bet realitātē to nemaz nevar izdarīt un aķis ātri tukš. Tam ir paredzēta instrukcija, saprotu ka īsti veči to nelasa, bet nu tomēr vajag saprast vai problēma jau nav pašā saknēVarbūt ari nelade kartigi. Jo pirma brauciena cēla priekšu gaisa, un atrums ari bija kartigs. Tagad ja brauc ar 5,pec īsā brīža liekas ka brauci ar 3.varbut var ieteikt kadu lādētāju iegadaties?
viksviks [29.06.19]: Naits [3m]: kāda tipa tas lādētājs ir un cik ārti viņš Tev to a''ki pielādē pilnu kad esi nosēdinājis?Nu jalade aptuveni 24 stNo rita uzlieku, un nakama rīta braucu makšķeret
Naits [29.06.19]: kāda tipa tas lādētājs ir un cik ārti viņš Tev to a''ki pielādē pilnu kad esi nosēdinājis?Nu jalade aptuveni 24 st
Naits [29.06.19]: kā Tu viņu lādē? Varbūt vaina tajā ka kŗtīgi neuzlēdēLādē pilnu. Lādētājs rāda kad pilns
viksviks [29.06.19]: multiplikators [28m]: Ar 110 nevar būt par švaku. Varbūt āķis ir pussprādzis vai motoram kāda problēmaAķis jauns. Motors lietots kādas 10 reizes. Teiksim ja Kuldīga sāk, tad nabes ezera vairs netiek. Ar visu to ka mēta vizuli, un brauc tikai taisnos gabalusKa butu ar šo? Nordic power 180ah 940a 12v?