6.oktobris 2023, 17:46 | links
Paskatot laika prognozi, gribas sagaidīt svētdienas vakaru *pilnās burās*, pie iekurtas krāsns, sveču gaismā ! :)
6.oktobris 2023, 17:42 | links
Jurik [06.10.23]: .Kā tad. Tagad saber talku, nākamnedēļ sapūt silikonu iekšā, aiznākamnedēļ piepūt spraužot pie automašīnas izpūtēja. Visu to filmē un liec Jūtubē ar klikbaita nosaukumiem - Ja es būtu zinājis - darītu tā arī agrāk.:))) un beigu beigās piepūš ar makrofleksu :)
Sveiki kungi. Varbūt kāds zina precīzus izmērus ūdens sūknim Suzuki 4taktu 5hp. 2015 gads. Veikalā prasa kosmosu 50 eiro tipa oriģinal... doma ir iesūtīt no alīša tur kapeikas maksā,bet nevaru ierubīt izmēros.
Zigs, 6.oktobris 2023, 13:11
RaimisD [06.10.23]: L200 [11:54]: Daddy ieteikumi ar talku, buramvārdiem un iekodēšanu uz laimi pret caurumiem nākotnē šoreiz nederēs.Par talka bēršanu tas nebija joks. Tīri teorētiski tas varētu strādāt. Talkam ļoti smalka struktūra, varētu derēt, bet praktiski pagrūti realizējams pasāciens.Kā tad. Tagad saber talku, nākamnedēļ sapūt silikonu iekšā, aiznākamnedēļ piepūt spraužot pie automašīnas izpūtēja. Visu to filmē un liec Jūtubē ar klikbaita nosaukumiem - Ja es būtu zinājis - darītu tā arī agrāk.
Sanāk ieber talku. Tad regulāri cilā, grozi, krati laivu un ceri ka talka putekļi nonāks caurumos. Nu neko sliktu tas neizdarīs.
Līdzīgi kā lapīt auto tekošo radiātoru ieberot ūdenī sinepju pūlveri :)
Tikai nav tik kaitīgs.
Es jau to caurumu pats salīmētu, ja būtu atrodams. Vienu jau salīmēju, tā nav tāda problēma manuprāt. Problēma ir atrast kur tieši ir noplūde. Nav kaut kāds life hack vēl bez ziepjūdeņa?
Daddy ieteikumi ar talku, buramvārdiem un iekodēšanu uz laimi pret caurumiem nākotnē šoreiz nederēs. Tāpat nederēs ieteikums izmest šo cauro plaušu miskastē unar kāju atfist vaļā eholotes.lv durvis un pasūtīt 6metrīgu finvalu. Nebūs.
L200, 6.oktobris 2023, 11:54
L200 [06.10.23]: Daddy ieteikumi ar talku, buramvārdiem un iekodēšanu uz laimi pret caurumiem nākotnē šoreiz nederēs.Par talka bēršanu tas nebija joks. Tīri teorētiski tas varētu strādāt. Talkam ļoti smalka struktūra, varētu derēt, bet praktiski pagrūti realizējams pasāciens.
Ir arī buramvārdi - CIETĀ LAIVA :)
tad nekad vairs nebūs jābaidās, ka priekša mīksta, pakaļa gaisu netur, vai kādas vēl tev tur nelaimes... :))
daddy_j, 6.oktobris 2023, 07:30
Ir arī buramvārdi - CIETĀ LAIVA :)
tad nekad vairs nebūs jābaidās, ka priekša mīksta, pakaļa gaisu netur, vai kādas vēl tev tur nelaimes... :))
daddy_j, 6.oktobris 2023, 07:30
Piebilde.
Man tai laivai pumpējamā grīda.
Grīda un priekšējais nodalījums ideāli tur. Problēma ir aizmugurējā nodalījumā.
L200, 5.oktobris 2023, 21:33