Man merkurijam jaunam ir tada problema, tuksgaita gibst nost, ari pargazejot nekas nemainas. Braucu ar 95to. Tada nojauta ka degvielaa ari ir problema. 98to drosi var liet? Ir dzirdetas visadas versijas
29.novembris 2017, 10:15 | links
sanva
pa lielam visi motori no 5nieka - Tohatsu, Mercury, Honda, Suzuki, Yamaha būs ok. Ja jauni tad pilnīgi noteikti. Ar lietotiem visādi var sanākt. Galvenais nepirkt Parsun, Selvas un vēl sazin ko. Pats esmu ilgstoši lietojis gan Mercury gan Tohatsu, tos tad arī rekomendēju.
Es pagājušajā gadā nopirku Suzuki 2,5 zs un varu teikt tikai to labāko!!! Joprojām lec uz pirmo un ātrums ar 4.4 m laivu ir labs. Priekš velces ideāls motors. Degvielu necik neēd un ir viegls. Iesaku!!!!!!!
arvis_an, 28.novembris 2017, 16:25
Sveiki.interesē viedokļi par benzīna motoriem tohatsu,suzuki un mercury.visi 2,5lopiņi.laiva maza stiklašķiedras,2,6m gara.kuri mazāk jāremontē,kuriem daļas vieglāk dabūnamas,lētākas.serviss lētāks..vēlams no savām pieredzēm,nevis tautas stereotipiem.varbūt cenā līdz 800 eiro kādi labāki ieteikumi ko iepirkt.Lietotu par jēdzīgām naudiņām ar varētu apdomāt.
sanva, 28.novembris 2017, 15:53
Man savukārt liekas ka augstāki borti ir pluss.
Nu nezinu? Ļoti daudz jautājumu.
agnisk, 28.novembris 2017, 09:29
agnisk
Uz ūdens esmu redzējis ar konsoli. Izstādē arī ar viņiem parunāju un teica, ka tā nav problēma. Tāpēc tik ar iesaku salīdzināt un papētīt. Tai laivai man dikti patīk plašums iekšā un stabilitāte uz ūdens, kā arī zemāki borti kā Astrai, kas no copes viedokļa pašam šķiet ērtāk.
arvis_an, 28.novembris 2017, 08:52
Autinš ar tagad ar karburatoru?
doks1959, 28.novembris 2017, 02:38
Tur jau tā lieta, ka līdz šim pieredze ir bijusi ar mercury un tohatsu mazajiem vienpodniekiem. Pa abiem kopā astoņi gadi bez nevienas problēmas. Svara atšķirība pāris kiļos uz piekabes lielu lomu nespēlē. Nezinu, varbūt nepamatoti, bet šitādā tehnikā tehnoloģiskie jauninājumi kaut kā biedē. Visu šito liekot kopā sveros uz karburatora pusi.. pamatoti, vai nē?
martins_, 27.novembris 2017, 21:09