hecs
Apskati eboat.lv viņiem ir fasten stiprinājumi, man liekas arī kātu turētāji tostarp
Apskati eboat.lv viņiem ir fasten stiprinājumi, man liekas arī kātu turētāji tostarp
9.maijs 2016, 15:34 | links
Onslov, man arī ir 5 zs Suzuks. Sipos ar to pašu problēmu visu laiku, kopš motoru nopirku! Esmu vedis pie visādiem meistariem, neviens nav sataisījis...
tieši 5 zs Suzukiem ir šī vaina, jo zinu vairākus šo motoru īpašniekus, kam tāds pats identisks stāsts
Tā vaina nav regulāri, bet hvz no kā tas atkarīgs. Var nedēļu nobraukt, viss čiki piki, un vienā jaukā dienā uz maziem apgriezieniem sāk sist degvielu laukā..palaist nevar, karoče sasipta diena, it sevišķi ja uz velci brauc.
Aizved pie meistara- viss strādā ideāli. Jāņem laikam meistars līdzi ezerā un jābrauc uz velci (pēc 1. jūlija)
andzus69, 8.maijs 2016, 18:48
Vēl jau ir arī Autobot. Saliekama, trīsdaļīga, viegla, ar airiem iet ka prieks airēt, ar 8-nieku motoru pilnā ručkā no glises režīma var taisīt 180 grādu apgriezienu bez problēmām...
skiperis, 8.maijs 2016, 18:47
Jā, runa iet par Казанка-М. Kazanka, jo no alumīnija laivām manuprāt tā ir vienīgā, kuru daudz maz normāli varētu paairēt.
Apsveru vēl trimarāntipa stiklaplasta laivu, bet salīdzinot tādu pret alumīnija:
1.ja nu uznāk liela vēlēšanās, tad metālu vieglāk modificēt + pašam remontēt;
2.pa lielam, lielakā daļa plakandibenu laivu vairs īsti nav parocīga airēties, tā ka motors jebkurā gadījumā vajadzīgs;
3.svara atšķirības nav tik iespaidīgas. Kazanka ~140-150kg, dubultkorpusa stiklaplasta laiva tādā pašā izmērā būs +/- tas pats. Parasta stiklaplasta tāpat sver savi 70-80-90kg;
4.transportēšanai jebkurā gadījumā vajadzīga piekabe
5.cena kazankai ievērojami lētāka. Stiklaplasta laiva makša gandrīz 2x dārgāk, tātad pie labas sakritības par to pašu cenu sanāk jau motors.
klops_G, 8.maijs 2016, 17:58
Nu ar ko ta tie trimer dzineji atskiras no Honda,Yahama , tie tacu ir tadi pasi pec uzbuves 2 taktu un 4 taktu motorisi. Trimeriem vienigais ir gaisa dzese.
jork, 8.maijs 2016, 17:09
Realitātē tie "trim motori" rēc kā izbadējušies lauvēni...DDD! Esmu vien pāris reizes tādiem "trimmotorbraucējiem" bijis tuvumā un....nevēlētos to spalgo troksni, neadekvāto skaņas un ātruma disbalansu klausīties......tātad pilnīgs "čau"; ja vajag dzinēju ilgtermiņam, esi normāls cilvēks, iegādājies parastu dzinēju! :)
mastrojani, 8.maijs 2016, 14:15
Kadas atsauksmes par trimer motoriem??? Nerunaju par kina razotajiem. Lasiju ka citi saka ka vini leni ejot,skali utt.. Pastijos interneta testu kur salidzinaja Parsun motoru ar trimeri, skanas atskiriba tikai par 1 decibeli pilnos apgriezienos.
jork, 8.maijs 2016, 12:09
Labdien!
Suzuki 5 motors. Braucot pilnu hodu , viss labi. Braukājot turpu šurpu pēc kāda laika lēnu hodu- slāpst nost un parādās benzīna pleķis, kas pie vainas varētu būt? pēc tam gan pilnu hodu atkal viss kārtībā. Paldies jau iepriekš!
onslovs, 8.maijs 2016, 13:33
Ko vīri varat izstāstīt par laivu kazanka?
klops_G, 8.maijs 2016, 01:11