Laivas un to motori

Nu ir uuzskats ka reduktora eļļu var nemainīt tik bieži kā motoram!
Respektīvi reduktoram mainīt eļļu katru otro reizi kad maina motoram!
A no otras puses nemaksā tā eļļa kosmisku naudu nomaini un miers zini ka viss ir ok un ja nav var laikus novērst problēmu!:)
Zinu ir cilvēki kas reduktoram nav mainījuši eļļu vairākas sezonas un nekādu problēmu!:)
15.februāris 2016, 11:24 | links

Autiņiem kārbas eļlu nemaina katru gadu, tāpēc, manuprāt, galvenais, kāpēc jāmaina laiva dzinēja reduktora eļla, ir tieši uzzināt vai nav bojāti blīvslēgi, kā dēļ tur var saiet ūdens un korodēt zobrati/gultņi, vai vispār ziemā reduktors sasalt un ieplīst.
15.februāris 2016, 11:16 | links

Kas notiek ar redaktora eļļu?

BrunoL, 15.februāris 2016, 10:45

Tas pats kas ar citām eļļām, paliek netīras un gadās ka pārvēršas emulsijā ja laiž garām blīvslēgs.
15.februāris 2016, 10:50 | links

Kas notiek ar redaktora eļļu?
15.februāris 2016, 10:45 | links

Sveicināti kungi.
Jautājums par eļļu motoram. Yamaha 2.5 4t
Kādu tieši vajag? Cik daudz vajag? Kur labāk pirkt? Un cik apmēram maksā?
Doma pirms sezonas nomainīt.
Pērn nopirku savu pirmo motoru, tāka ar šito nav nācies saskarties.

Ezs87, 15.februāris 2016, 09:25

Atceries, ka jāmaina eļla gan dzinējam, gan arī reduktoram!

Vislabāk paskaties motora grāmatiņā, kādu viskozitāti kurā vietā tieši vajag.
15.februāris 2016, 10:28 | links

Ja rokas aug no pareizās vietas tad pats to var izdarīt un ietaupīt sanāk bet ja nav laika un ar tehniku uz jūs tad labāk to atstāt profesionāļu ziņā servisā apkope izmaksās ap 25-30eiriem!!!!
15.februāris 2016, 09:36 | links

4T vai 2T eļļu laivas motoram var nopirkt,gandrīz,katrā normālā DUS(benzīntankā)
15.februāris 2016, 09:35 | links

Plus vēl veikalā jautāju kā ir ja nav speciālā eļļa priekš laivu motoriem!Veikalā teica ka var izlīdzēties arī ar 10W40 mašīnas pussintētisko nu sena ap 5eiri 1l
15.februāris 2016, 09:33 | links

Sveicināti kungi.

Ezs87, 15.februāris 2016, 09:25

Rīgā var nopirkt es pirku priekš Suzuki2.5hp Klnciema ielā Farvaters veikals 1l=10eiro divām reizēm 100% pietiks!
Man suzuķim ir lodziņš un tur ir punkts pa vidu līdz turienai ir jālej....
15.februāris 2016, 09:32 | links

Sveicināti kungi.
15.februāris 2016, 09:25 | links

Sveiki viiri....ir tads jautajums par laivu un motoriem..velos pirkt laivu ar stures vadamibu u.t.t...un iegadaties motoriti 5 zirgi...vai ir iespejams pievienot jebkuru manzinmotoru laivai pies stures trosu sistemas???
sii bus mana pirma laiva ar motoru,tadel ipasi nezinu kas un ka ir ar tiem motoriem un vai tie der klat visam laivam...pie stures sistemas
14.februāris 2016, 12:23 | links

Sveiki viiri....ir tads jautajums par laivu un motoriem..velos pirkt laivu ar stures vadamibu u.t.t...un iegadaties motoriti 5 zirgi...vai ir iespejams pievienot jebkuru manzinmotoru laivai pies stures trosu sistemas???
sii bus mana pirma laiva ar motoru,tadel ipasi nezinu kas un ka ir ar tiem motoriem un vai tie der klat visam laivam...pie stures sistemas
14.februāris 2016, 12:15 | links

PALDIES!
13.februāris 2016, 23:25 | links

Desmit būs par daudz,mucā var un daudzi tā dara,pietiks ar 3-5 un 5 cas jau uz ūdens pusslodzītē pārmaiņus ar tukšgaitu
13.februāris 2016, 22:32 | links

Vari mucā, bet tikai pirmās pāris stundas, jo vēlāk apgriezieni jākāpina un muca var aizbraukt:)
13.februāris 2016, 22:31 | links

Jautājums - jaunam motoram jāveic "obkatka",tas saprotams.
BET-vai es varu to veikt nevis uz laivas,bet ,piemēram, kaut vai mucā ar ūdeni? Iedarbināt un lai kuļas desmit stundas savā nodabā ?
13.februāris 2016, 21:57 | links

Nesatraucies - 22km/st tas ir normāli. Man ir Honda 5hp un trīsmetrīga laiva arī iet 22km. Par tiem stāstiem, ka iet 30km/st ar piecinieku - šaubos, makšķernieku stāsti. Ar 10hp man iet 35km/st.
13.februāris 2016, 18:51 | links

šodien regulēju, regulēju, kamēr tiku līdz 22 km/h savu 330 laiviņu ar merkuru 5hp. Nesaprotu, kā citi līdz 30 km/h tiek. Antikavitācijas plāksne tā gan ir štelle! Gan glisē izcel daudz vieglāk, gan gaitā laivai purnu mazāk mētā, gan arī straujākus pagriezienus var taisīt, laiva nenosēžas tik ātri, kā bez plāksnes.
P.s. Vīri pie Uzvaras Lielupē pa kādai salakai no laivas velk. Es ar trīs izvilku. Ne asakas!
13.februāris 2016, 18:03 | links

Ir nepieciešamība nopirkt 2,5 vai 3,5 zs 4taktu motorīti. Rakstiet , zvaniet.

Bralitis, 8.februāris 2016, 20:43
11.februāris 2016, 19:46 | links

meklēju 4 zirgu 4t yamahai apakšējo aizmugurējo plastmasas apvalku un rokturi.
9.februāris 2016, 09:23 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager