Kur varētu noīrēt 5z/s dzinējmotoru nedēļai?
3.maijs 2023, 14:57 | links
Sveiki. Varbūt te ir kāds zinātājs, kuram ir pašam vai ir kāds viedoklis par motoru "Evinrude 90hp 2taktu 1997g " . Gribētu dzirdēt pieredzi, sliktu un varbūt priekšrocības. Kas jāņem vērā pērkot tādu un cik stipri var ieberzties.
Pieredze ar motoriem nav nekāda. Tapēc bez skarbas kritikas par jautājumu. Paldies!
eLkimY, 2.maijs 2023, 11:18
Jautājums tikai Suzuki 2,5 4T motoru īpašniekiem- kā ar laiku uzvedas/kalpo motora stūrēšanas rokturis? Manai Jamahai, un skatos, arī Parsun 2,6, tas rokturis ir ar visai nepatīkamu stiprinājuma konstrukciju. Ar gadiem, protams, no vibrācijas sadilst tie plānie gumijas gredzeni, sāk ļurkāties. Nu tas gan pa 10+ gadiem. Mēģināju pats salabot, kaut kas jau sanāca, nu bet čakars baigs. Skatos, ka Suzukam tā konstrukcija drusku jēdzīgāka, cik nu no bildes varu spriest, tuvumā nav neviens, ko dabā apčamdīt un nopētīt.
brivkalns, 27.aprīlis 2023, 07:48
bumbieris [21.04.23]: Labs rīts.Izmantoju Admiral 350 laivu zemā spiediena grīdu jau 3 gadu.
Padalās pierezē, ja tāda ir ! Tagad dažiem pūšļu ražotājiem ir laivas ar piepūšamo zemspiediena grīdu. Kādam ir pieredze kā viņa stūrējas un kā uzvedas uz ūdeņa. Gribētos zināt reāla lietotāja pieredzi !
arvis5 [23.04.23]: Es savu laivu arī vadāju vieglā auto bagāžniekā. Tik tā ņemšanās ar viņu, atloci, sapumpē, pēc copes atkal laid gaisu nost, loci, tad atbraucot mājās atkal uzpumpē, lai noskalotu un nožāvētu, lai atkal iebāztu glabāšanai.Ja dzīvo privatmāja, tad ir verts investēt nelielā piekabē! Pūslim labi der standarta piekabe. Noderēs arī saimniecībā.
Tā kā dzīvoju netālu no Lādzēnu dīķa, paskaitiju cik reizes es varu laivu nomā paņemt par jaunas laivas cenu... ne man viņa jāmazgā, ne jālaiž ūdenī iekšā ne jāvelk āra..., ātri, ērti, vienkārši. Tā teikt katram savas vajadzības. :)
arvis5 [22.04.23]: Man savulaik bija holiday laiva ar piepūšamo grīdu. Neko sliktu par laivu nevaru teikt, kalpoja godam. Ērtības pēc biju no 6mm finiera un klaviereņģēm uztaisijis trīs daļās salokāmu grīdu. Varēja arī kājās stāvēt, un motoru iecelt, nebaidoties ka sabojās / caurdurs grīdu.Tās grīdas nevar salīdzināt!Holidey pūslis!..man bij Navigator Profesional!:))...pelni no cig. kā uzkrita pipec tai grìdai!arì finieri ieliku.vienalga izliecās..Air Deck ir pavisam cita grìda..protams lētajam galam nekas labs nav,bet tādas kā Hon wave,Yam..esot ok...cena protams cita!
Tagad arī domāju ka piepūšamā grīda ir super, tik tā cena (kad skatijos bija sākot ar 800e) liek domāt par cieto laivu, kas prasa mazāk rūpes un ir tomēr daudz vairāk vietas. Protams uzreiz vajag arī piekabi ar visām no tā izrietošajām sekām.
Labs rīts.
Padalās pierezē, ja tāda ir ! Tagad dažiem pūšļu ražotājiem ir laivas ar piepūšamo zemspiediena grīdu. Kādam ir pieredze kā viņa stūrējas un kā uzvedas uz ūdeņa. Gribētos zināt reāla lietotāja pieredzi !
bumbieris, 21.aprīlis 2023, 09:00
bumbieris [21.04.23]: Labs rīts.
Labs rīts.
bumbieris, 21.aprīlis 2023, 09:00
ir kādam šeit pieredze ar augstspiediena grīdu laivām?
basais, 21.aprīlis 2023, 11:08