Laivas un to motori

Vai varat ieteikt kādu labu , bet ne pārāk dārgu elektromotoru lai pērk? Vajadzīgs lai varētu pastumdīt apmēram 200kg laivu(pilnā koplektācijā).Ar airiem slinkums ar lielo motoru čakars.

Reims, 7.augusts 2014, 15:38

Sveiks, Reims,
Izlasīju ieteikumus un gribu pievienot arī savējo :)
Pirmkārt, lai arī kā gribētos ietaupīt, nepērc ķīnieti, jeb tā saukto no-name elektromotoru. Ilgtermiņā tas noteikti atmaksāsies.
Otrkārt, 200kg laivu pilnā komplektācijā, pa lielam Tev pastums jebkurš nopietna ražotāja elektromotors, bet vajag ierēķināt rezervi laika apstākļu faktora dēļ. Piemēram, Minn Kota (ASV) mazākā motora vilktspējas kapacitāte ir 600kg, bet ... mums visiem skaidrs, ka ne jau pa mierīgu pīļu dīķi vien brauksi, tapēc labāk paņemt kādu drusku spēcīgāku.
Treškārt, želejnieks aķis nav obligāts, pat drīzāk neieteiktu, jo parastajam dziļās izlādes akumulatoram ir par 20% vairāk uzlādes reižu pie normālas uzturēšanas.
8.augusts 2014, 14:39 | links

Reims
Skaties lai ir 5 ātrumi uz priekšu un 3 atpakaļ un tad salīdzini cenu. To kas viņiem vēderā, pa manam ir viens pīpis. Es savu pirku pilnīgi jaunu kādus gadus 6-7 atpakaļ pa 80 ls veikalā Čempion Baik uz krasta ielas. Pirmajā reizē izbraucu bez problēmām, pēc tam izbeidzās kontakt plate. Mājās parlodēju kontaktus un kopš tā laika nezinu vairs nekādas problēmas. Man viņš stāv blakus benzīn motoram un izmantoju lai pastumdītos uz visām pusēm, kad notiek zivs meklēšana, citu vajadzību arī nav.
Nu kautkā tā.
8.augusts 2014, 13:15 | links

varētu pirkt lietotu , bet kuri modeļi ir puslīdz uzticami , negribas nopirkt k.k sūdu
8.augusts 2014, 10:58 | links

bums , jā bet el motors nepļarkšķ. un braukšanai man jau ir lielais motors

Reims, 8.augusts 2014, 10:18

Tā laikam viņš ir ,jo man arī ir tas un tas Usmā liegumā tikai ar el motoru
8.augusts 2014, 10:45 | links

Reims, 8.augusts 2014, 10:18

Man kaut kur kājas vadība mētājās el motoram
8.augusts 2014, 10:44 | links

Reims
Priekš vietas koriģēšanas derēs jebkurš elektromotors-ņem kas patīkamāks kabatai.
8.augusts 2014, 10:33 | links

8.augusts 2014, 10:18 | links

Veliks .
Man nevajag braukšanai , man vajag kursa pieregulēšanai tā teikt.

Reims, 8.augusts 2014, 09:25

Parēķini el motora svaru+ akumulātors un 2,5 zs 4 taktu dzinējka svaru :) un tagad izmaksas saskaiti El motors + želejnieks aķis
8.augusts 2014, 10:02 | links

Veliks .
Man nevajag braukšanai , man vajag kursa pieregulēšanai tā teikt.
8.augusts 2014, 09:25 | links

Reims
200 kg ir diezgan nopietns pieteikums. Diezko tālu nepastumdīsies, it sevisķi ja vējš būs pretīm. Un kaut kad tā notiks.
8.augusts 2014, 00:05 | links

Vai varat ieteikt kādu labu , bet ne pārāk dārgu elektromotoru lai pērk? Vajadzīgs lai varētu pastumdīt apmēram 200kg laivu(pilnā koplektācijā).Ar airiem slinkums ar lielo motoru čakars.

Reims, 7.augusts 2014, 15:38

Vari apskatīties kādu no šiem: http://www.electrostore.lv/47-elektromotori
7.augusts 2014, 16:22 | links

7.augusts 2014, 15:38 | links

Krāsojamo trafaretu tak pats vari izgriezt no papīra.
7.augusts 2014, 13:48 | links

Sveiki!Esmu nozaudējis laivai vienai pusei numuru trafaretus(krāsojamos).Bez CSDD citur arī ir iespējams nopirkt?
7.augusts 2014, 13:41 | links

Vairis30
Vajadzētu redzēt kas viņam vēderā (pašam čokam), ja ir atsperīte (kura uzkarst), tad visdrīzāk tā ir pušu. Ja to apsilda ar ūdens temperatūru, tad visdrīzāk tur kautkas ir aizsērējis bīdītāj adatā. Jāskatās kā paliek čoka drosele, tajā momentā kad motors nelec. Aukstam tas visdrīzak stāvēs pievērts vai ja droselē ir caurums, tad galīgi ciet.

veliks, 6.augusts 2014, 23:50

Paldies par info!!
7.augusts 2014, 10:29 | links

Vairis30
Vajadzētu redzēt kas viņam vēderā (pašam čokam), ja ir atsperīte (kura uzkarst), tad visdrīzāk tā ir pušu. Ja to apsilda ar ūdens temperatūru, tad visdrīzāk tur kautkas ir aizsērējis bīdītāj adatā. Jāskatās kā paliek čoka drosele, tajā momentā kad motors nelec. Aukstam tas visdrīzak stāvēs pievērts vai ja droselē ir caurums, tad galīgi ciet.
6.augusts 2014, 23:50 | links

usis
Degvielas par maz. Kad pastāv un atdziest, čoks pieveras un atkal var iedarbināt. Ja runa ir par 4 takteri ar automātisko čoku.

veliks, 6.augusts 2014, 01:07

Manam Honda 10zs ir tieši tas pats. Kā ir pareizi noregulēt to automātisko čoku?
6.augusts 2014, 08:53 | links

Nu paldies, aizsūtīšu, lai palasa.
6.augusts 2014, 08:38 | links

kautkas noticies čoma hondai 5zs, auksta un 10 min pastāvējusi lec normāli, ja jāpielaiž kādu min pēc apstāšanās, tad nekā, jāgaida- ko nu?

usis, 5.augusts 2014, 21:36

sākam ar sveces maiņu......
6.augusts 2014, 07:42 | links

usis
Es gan teiktu, ka vaina ir čokā. Aukstam ir ciet un padod treknu maisijumu bet siltam ir puspavērts un par liesu maisijums. Degvielas par maz. Kad pastāv un atdziest, čoks pieveras un atkal var iedarbināt. Ja runa ir par 4 takteri ar automātisko čoku.
Divtakterim vienkārši vajag izvilkt čoku un aizies.
Un kā jau te citi izteicās, izskrūve sveci un tā tev visu pastāstīs. Tas ir pats pirmais kas jāpārbauda.
6.augusts 2014, 01:07 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager