Laivas un to motori

paldies Boatshop Krasta 89 čalis tiesām atsaucīgs! izrakās pa dzenskrūvēm , bet neatrod ar tādām šlicēm.
26.jūlijs 2014, 15:10 | links

veči help.
savam hibrīdam Suzuki DT-15 pazaudeju dzenskrūvi.
biju apbraukājis servisus utt. neviens neatrod dzenskrūvi ar šādam sēžam. 6 četrstūra. varbūt kads zin no kā man dzenskrūve der?

http://content10-foto.inbox.lv/albums/l/locans2/Mail-Attachments/IMG-20140726-WA002.sized.jpg?1406375594
26.jūlijs 2014, 14:53 | links

Ņe poņal jumora- pa visiem 7-8 gadiem vienreiz, un arī nav teikts, ka vajadzības pēc, iepūtu personīgo svēto dvašu dažos karburatora caurumos- tā ir skrūvēšanās? Ak tā, savas dumības pēc atlauztā dzenskrūves vāka viena auss, tas viss, ko esmu darījis, lec kā suns pie kājas, ar 1 litru, negonkojot, apbraucu abus Spāres ezerus pa perimetru, ko ta nu vēl?
25.jūlijs 2014, 05:47 | links

Ja gribās ņemties un pašam skrūvēt, tad var ķīnieti pirkt.
25.jūlijs 2014, 00:52 | links

Eu, veči, kas ir? tas ir citāts no dažiem varbūt zināmās filmas *Mans draugs- nenopietns cilvēks* Kā viens nepieredzējis, jauns laivu motoru lietās paprasa kaut ko par kitaju, tā padomi līst kā lietus pēdējās dienās, vai tad es vienīgais Latvijā būtu dabūjis kādu Ķīnas slepenās kosmiskās būves šedevru, ka nevienam citam tāds nav, vai kaut kas līdzīgs? Visos padomos- *skaties ciparu*, saskatu, ka ar tiem pavairākiem eiro simtiem, kas plusā, Jūs kulstāt to ūdeni laivas pakaļā, vismaz runāju par to ezeru, to laivu, to motora izmantošanas vajadzību, kāda man konkrēti ir! Nebūt negribu teikt, ka jābrauc ar zapiņu, ja ir normāls golfs, bet tāpēc nepārtraukti nav jāraud pēc ferrari- iedzersim par to, lai tavas vēlmes sakrīt ar tavu varēšanu- no Kaukāza gūsteknes
24.jūlijs 2014, 18:03 | links

Rudenī plānoju iegādāties lielāku alumīnija laivu par esošo ( foto pie bildēm). Ja kādam ir inetrese cena bez piekabes 2000 eur, komplektā ar hondas 5hp dzinēju. Piebildīšu ka skatos pēc lielākas laivas no šīs pašas sērijas , žēl tikai ka Latvijā nabadzīgs piedāvājums, jābrauc ārpus Latvijas iepirkt, šeit tik pārdošanā pūšļi un plastmasa.
24.jūlijs 2014, 09:35 | links

Nu nav jau tiem ķīniešiem tik slikta kvalitāte.... visi brendi tiek ražoti tur kur mēss jau zinām- slikti ???
Man ir sava darbnīca no 2005 gada strādāju tik ar TENG TOOLS uzgriežņu atslēgām tīrs ķīnieties ar augstu kvalitāti un mūža garantiju ,ieguldījums kas naprasa atjaunošanu ja nu vienīgi ko esmu nozudējis un nepareizi lietojis
24.jūlijs 2014, 09:24 | links

Kur jūs visi tā saciklējušies pret tiem čaiņikiem? Savu 2,5Zs 4taktu Yamahas klonu (Sheng Feng, precīzi neatceros) toreiz, laikam kādā 2008. vai 09. gadā svaigu par kādiem 340.-Ls man no Anglijas ienesa sētā, lielo, veco Pellu stumj vēl šodien gan uz pīlēm, gan bleķi slīcinot, kā jau minēju, uz ezera nedzīvoju, var sastapt arī krastā, pa visu šo laiku vienu reizi izārdīju karburatoru (ir divas rokas, labā un kreisā, nav līkas), nomainīju sveci,kas laikam bija īstā mana nervu maitātāja, regulāri, pēc vajadzības, nomainu eļļiņas, un, cik jūtu, ies manu mūžu, kaut gan nesen medībās, sēžot kokā, paskaitīju aiz gara laika vienu kukušku- ārprāc, a varbūt ne, vēl 59 gadi šitā jādarbojas, līdz 120gadiem:) Tik ķīniešiem neko nesakiet, sāks varbūt vēl haltūrēt... Veiksmi katram atrast īsto pukšķi, ne biksēs, bet laivas aizmugurē!
24.jūlijs 2014, 07:01 | links

Da tikai cik ilgi tāds stums to laivu līdz ezera vidum un atpakaļ ar airiem :D :D :D es jau arī dienā reizes 10 paskatos kas tur jauns notiek pašam vajag mazu motorīti pa sakarīgu ciparu
22.jūlijs 2014, 23:08 | links

Es ss.lv sadaļu ar motoriem skatos pāris desmitu reizes dienā ...

ja ejošs pa tādu ciparu ar šitāds varētu manu laivu stumt :D
22.jūlijs 2014, 23:07 | links

Trokiis
Baigais monstrs :D :D :D es arī tiko paskatījos afigel :D toties cenniks kāds
22.jūlijs 2014, 22:54 | links

Baigais monstrs :D
22.jūlijs 2014, 22:31 | links

Veliks:
Uz doto momentu stundīt doma ir tikai manu ORION-5 laivu.... garumā bija ap 2,8 laikam ....

svars viegla :D
Nepieciešamība ... pārvietoties .. lielākoties Daugava .. kāds ezers (liels Latgalē) ... varbūt pēc laika kad apniks mētāt pāriet uz vikšanas medoti :)
22.jūlijs 2014, 22:27 | links

Girts7
A kāpēc tu 3 metrīgai pellai negribi pielikt mazo benzīnnieku (lietotu), nauda tā pati kas elektro motors+ aķis.
22.jūlijs 2014, 21:15 | links

trokiis
Tu ar motoru izvēli kautkā dikti plaši esi paņēmis, no mazā viencilindrinieka līdz rijīgam divcilindriniekam.
Kautkā vajag drusku kā saka, opreģeļitsa, kam tu to kabināsi pakaļā un ko stumdīsi.
Ko tev vairāk vajag, ekonomiju vai spēku.
Neviens no viniem cik man rādās nav nekāds sporta motors.
22.jūlijs 2014, 21:14 | links

dzhi...

uzraksti kas tieši interesē , ja varēšu palīdzēšu...
21.jūlijs 2014, 23:32 | links

Ja kādām interesē par lietotu motoru pirkšanas pārbaidi (ko kā skatīties)

Pirms pirkšanas pārbaude
21.jūlijs 2014, 22:45 | links

dzii uzraksti zarazam :) vai Jigam :)
21.jūlijs 2014, 22:03 | links

yamaha kadreiz bija tada. neko sliktu nesaku.
izskrūve sveci, atver droseli un rauj :)
21.jūlijs 2014, 22:03 | links

Zinu esmu apnicis :) Bet palīdziet....

Mercury
21.jūlijs 2014, 17:19 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager