Laivas un to motori

cik HP vajag lai pellu izceltu glisē ?

holmz, 12.jūlijs 2014, 23:15

Pella glisē neiet,jo vēders ir ovāls viso virzienos tā nav motorene bet gan airu laiva...
12.jūlijs 2014, 23:30 | links

es neskaitu - tik uz čuju,,,motoram 7 gadi. šosezon nav šķilts . ielēju jaunu eļļu rudenī. laikam tagad būs jauna jāielej ja izdomāšu braukt. vēl reizi 2 sezonās nomainu sveci + degvielas filtru. un reizi sezonā kājas eļļu.
12.jūlijs 2014, 23:20 | links

Otrs jautajums - ka jus skaitiet motorstundas? Principā es vienu baku izbrauktu ari uzskaitu ka vienu motorstundu, jo braucu ar 1/3 no ručkas. Vajag piebraukt motoru tas 20 motorstundas
12.jūlijs 2014, 23:15 | links

cik HP vajag lai pellu izceltu glisē ?
12.jūlijs 2014, 23:15 | links

tur instrukcijā motor stundas minētas. neatceros 50 vai 100. es parasti pavasarī nomainu pirms sezonas + rudens pusē piem. - septembrī, ja daudz velcēju...tā eļļa tak nav dārga + nomaiņa viegla.
12.jūlijs 2014, 23:14 | links

Sveiki! gribēju pajautàt,cik bieži jāmaina eļļa hondas 5 z/s motoram?
12.jūlijs 2014, 23:11 | links

Vai kādam lūdzu nav pieredze yamaha 3 hp 2t cik pateicīgs lietosana un vai 290 gumijnieci cels glise

baibuss, 11.jūlijs 2014, 11:21

Man savulaik bija 2.5hp Yamaha un Bush Kaiman 300 ar cieto grīdu. Glise bija bezcerīgs sapnis. Iesaku krāt 5-6hp. Piemēram, Yamahas 6hp esot diezgan labs.
11.jūlijs 2014, 16:54 | links

tataars_

Paņem nošpiko no Tracker vai Alumacraft, ja parokas netā, var šo to atrast. Man ir 5m garš, aptuveni 1,7 m plats Tracker ar plakano dibenu, nav par ko sūdzēties. Pa vilni var maukt droši, diviem copmaņiem ļoti laba laiva.

erudzi, 11.jūlijs 2014, 14:38

jā kaut ko tādu ar gribu būvēt(klasificēt kā airu laivu,ar reģistrāciju mazāks kreņķis ) pluss vēl dubolto grīdu ,apšuvumu , kastes gar sāniem utt. Vēl padomāšu kā iebūvēt 5 zirgu stacionāro dzinēju
11.jūlijs 2014, 15:15 | links

tataars_

Paņem nošpiko no Tracker vai Alumacraft, ja parokas netā, var šo to atrast. Man ir 5m garš, aptuveni 1,7 m plats Tracker ar plakano dibenu, nav par ko sūdzēties. Pa vilni var maukt droši, diviem copmaņiem ļoti laba laiva.
11.jūlijs 2014, 14:38 | links

Vai kādam lūdzu nav pieredze yamaha 3 hp 2t cik pateicīgs lietosana un vai 290 gumijnieci cels glise
11.jūlijs 2014, 11:21 | links

Man ir alumīnija laiva čehu ražojuma marine 10m, bet ar ķīli. Protams ka alumīnija būs trokšnaināka nekā koka, plastmasas vai pūslis, bet tai ir citi plusi, ilgmūžība, svars. rudenī jāsāk papētīt kaut kas lielāks no šitās sērijas.

vai kādam ir alomīnija plakan dibene laiva ??? vienu brīdi ko līdzigu tirgoja SALMO , gribu atsauksmes . .. to kad vinja ir samēra trokšņaina bez trokšņa izolācijas tas ir tehniskas dabas jautājums .Gribu vienu tādu pa ziemu uzbūvet .....

tataars_, 10.jūlijs 2014, 11:48
10.jūlijs 2014, 13:11 | links

vai kādam ir alomīnija plakan dibene laiva ??? vienu brīdi ko līdzigu tirgoja SALMO , gribu atsauksmes . .. to kad vinja ir samēra trokšņaina bez trokšņa izolācijas tas ir tehniskas dabas jautājums .Gribu vienu tādu pa ziemu uzbūvet .....
10.jūlijs 2014, 11:48 | links

Man ir 2006. gada Honda 300. Nekādu problēmu, pat pēc ziemas nav jāpumpē.
9.jūlijs 2014, 21:45 | links

man ir 2008. gada hei fei. neko sliktu nesaku. sāk jau pagurt, bet nu cepuri nost!
9.jūlijs 2014, 21:12 | links

Sveiki kadas arsauksmes par bmw?
9.jūlijs 2014, 20:38 | links

Sveiki.Kādas atsauksmes par Hondas ražotajām laivām?

Paldies.
9.jūlijs 2014, 18:35 | links

Piezīme.
Gribēju pirkt Bushu, bet patrāpījās 1 reizi braukta China - Hi Fei (3,00m) par svieztmaizi. 2 sezonas braucu - nekādu pretenziju. Pirms tam paskatīju par to Ķīnas rūpnīcu ... diezi vai pasaulē būs atrodama vēl lielāka laivu ražotne? Ne tikai lielums, bet arī modernas tehnoloģijas.

doks1959, 8.jūlijs 2014, 09:28

Nav noliedzams, ka dažreiz ar Ķīnas preci paveicas un par lētu naudu gadās neslikta manta, taču tā reti gadās. Pārsvarā mūždien ir sūdīga manta (un ne tikai - tā runā visi, ko pazīstu). Aprakstos figurē mūsdienīga rūpnīca, kam it kā pat visādi papīri priekšā un pakaļā - skan labi, ne? Vien dažreiz rodas jautājums - bet kā gan par TĀDU cenu to var dabūt gatavu un vēl atvest...
8.jūlijs 2014, 16:22 | links

Bez BUSH un DULKAN ir tak arī GROT !
8.jūlijs 2014, 16:04 | links

kutis... nu gluži,kā adidas un puma :)
8.jūlijs 2014, 10:53 | links

Atceros vēl to laiku kad sāka taisīt pirmās BUSH .Ražotne atradās pārdaugavā slavenajā Vēja ielā vecajā Straumes korpusā,divi čomi uztaisija blici un sāka taisīt krutas laivas ,jo visi gumijas pūšļi ko tolaik varēja nopirkt nestāvēja pat blakus.Pirmās tika taisītas tikai uz pasūtījuma un tikai naudīgie varēja atļauties tādas laivas bet pamazām redzot tādas uz ūdeņiem arvien vairāk bija gribētāju.Ražošana sāka atīstīties un bizness sāka plaukt,bet tad bossi sakasījās un pāšķīrās un radās mums vēl viena ražotne DULKAN ,abas taisīja pēc vienas un tās pašas tehnoloģijas un sākās konkurence jo noieta tirgus nebija liels un pirktspēja tāpat.Cenas palika pieejamākas un arvien vairāk sāka pirkt laivas,ražots jau tika bez pasūtijuma un laivas parādījās veikalos un cena sāka iet uz augšu bet vēl arvien var sarunāt uz vietas ražotnē un nopirkt lētāk un arī papildus aprīkot pēc savām velmēm un ražotāja iespējām.
8.jūlijs 2014, 10:18 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager