un riņķi
13.jūnijs 2014, 17:24 | links
Diskusija kā 1 klsē, toč kā bērni - vesti vajag, vesti nevajag. Nopērk motoru, bet diskutē par vestes vajadzību - smieklīgi.Kad slīksiet tad sapratīsiet vajag vesti vai nē, ko vēl te var diskutēt???? 3 norīkojumi ārpus kārtas!!!!!
andrisandris, 13.jūnijs 2014, 16:48
OK! Kungi,iemetiet lūdzu linku,kur ar šiem un citiem noteikumiem var iepazīties! Kaut kā neatceros,ka man ar pellveidīgo un 2,5Hp bija kaut kādas saistības jāpilda! Visu laiku tā palīda zem prastas laivas, bez kādiem gruzījumiem!
zogs, 13.jūnijs 2014, 13:56
Tad pella, lidaka un citi brinumi skaitas ka motorlaiva ar 2,5 hp? Tikko ari motoru nopirku:)
Ieteikumi ka vinju labak piebraukt?
holmz, 13.jūnijs 2014, 12:35
Tad pella, lidaka un citi brinumi skaitas ka motorlaiva ar 2,5 hp? Tikko ari motoru nopirku:)
Ieteikumi ka vinju labak piebraukt?
holmz, 13.jūnijs 2014, 12:35
Vestei ir jābūt obligāti. Kurš to nodrošina, poličiem pofig. Riņķi, cik es saprotu vajag motorlaivai. Tavā gadījumā Pella + 2.5 neskaitās motorlaiva :)
Ja kļūdos, palabojiet, kungi.
Headhunter, 13.jūnijs 2014, 11:23
Esmu gandriz nobriedis iegadaties Suzuki 2.5 DF ar domu ka viņu varēšu spraust uz visam nomas tipa laivam, kur vien ar bendzinu atļauts braukt. Bet man radās jautājums, vai šādos gadijumos man vajag riņķi savu lidzi vai tas japrasa no laivas nomatāja?Otrs jautājums par vestēm - vai vajag savas, vai tas ari vienmer kadam janodrošina? Negribas saņemt liekus protokolus
holmz, 13.jūnijs 2014, 10:44
Esmu gandriz nobriedis iegadaties Suzuki 2.5 DF ar domu ka viņu varēšu spraust uz visam nomas tipa laivam, kur vien ar bendzinu atļauts braukt. Bet man radās jautājums, vai šādos gadijumos man vajag riņķi savu lidzi vai tas japrasa no laivas nomatāja?Otrs jautājums par vestēm - vai vajag savas, vai tas ari vienmer kadam janodrošina? Negribas saņemt liekus protokolus
Burtniekā kopš seniem laikiem ir kārtība ka ņemot nomas laivu tiek izsniegts riņķis veste un enkurs kā ir citur nezinu
holmz, 13.jūnijs 2014, 10:44