Axus
kas par laivu? uzraksti te vai PM...
zaraza, 8.jūlijs 2013, 18:01
Runos J-SM300
8.jūlijs 2013, 19:11 | links
Axus
kas par laivu? uzraksti te vai PM...
zaraza, 8.jūlijs 2013, 18:01
Ja es esmu viens laivā un iekrītu ūdenī, kas man tājā brīdī to riņķi var pamest? :)
Morda, 4.jūlijs 2013, 14:06
pareizi saprati :) lai nav ilgi jāmekle! tikko iegādajos pakavu :) vēl tiesības jāsaņemās nolikt un viss būs bumbas :)
lacuks007, 4.jūlijs 2013, 14:26
Ja es esmu viens laivā un iekrītu ūdenī, kas man tājā brīdī to riņķi var pamest? :)
Glābšanas vestei jābūt mugurā, glābšanas riņķis jāpiesien pie muguras un vēl kabatā jābūt čerpakam - ja nu ūdens sāks smelties mutē.
snitraM, 4.jūlijs 2013, 15:03
Snipiens! Jau kuro reizi uzjautrinos par Taviem tekstiem! Vai tiešām bez tiem krievu valodas iespraudumiem nespēj noformulēt domu?
jamikus, 4.jūlijs 2013, 13:53
Savā laikā jau izteicu savu viedokli par riņķi un vesti,tāpēc šoreiz neatkārtošos,bet kaut ar ņe po ķemu, ko gribu uzskricelēt.Un proti...,,jašķikā" citreiz ,,sērfošana" apstājās pie (Nacionālās ģeogrāfijas),kur rāda kā štatos evakuātori šancē uz tās bīstamās trases.Pofigā pilnīgā...bez ķiveres stāv zem nospriegotas troses un rausta kloķus,citreiz vēl ar roku pie tās pašas troses pieturas!:)Iespējams,ka dēļ visa veida apdrošināšanas viņiem ar pofig,bet varbūt šinīs lietās viņi ir vienkāršāki...mums daudz kas reizēm ir pārspīlēts.Okeānos velk (zilos) tunčus bez vestēm un jebkādām ,,strahovkām"...apkārt peld haizivis!:)
P.s.Varbūt citreiz vajadzētu pa prošķe uztvert tos ES nolikumus!!!:)))
snipiens, 4.jūlijs 2013, 12:26