Tikai viena nianse,''abkatkai'' vajag speciālu eļļu
8.maijs 2022, 10:54 | links
Willy [08.05.22]: Nu nav gan un diezvai to vajadzētu!;)katrs pats iebrauc kā māk..piermā apkope gan ir svarīgi!,,Kā māk,, tad arī sanāk, kā sanāk.
Pagāšgad satiku vīru uz upes-kā reiz ar mazo Hondu.Prasu kā ķerās-šis saka, pat kāta neesot!obkatku taisa!:))...un troksni!
RaimisD [08.05.22]: Ja normāli iebrauc un regulāri veic apkopes tad laivu motori, piemēram Yamahas iet vairākus gadu desmitus bez kapitālā remonta.
Šis mans vecais, bez bēdu rušina jau 23 gadu.
RaimisD [08.05.22]: RaimisD [Vakar]: Mans saprast, betNu nav gan un diezvai to vajadzētu!;)katrs pats iebrauc kā māk..piermā apkope gan ir svarīgi!
,,un iebrauktajām h,, ko nozīmē ? Viņi,,apkatku,, veica motoram ?Es to nejautāju, lai piečakarētos. Motorīša iebraukšana ir ļoti svarīgs process. Un būtu tikai normāli, ja servisa centrs piedāvātu to kvalificēti izdarīt. Tik šķiet Latvijā tādas opcijas nav. Un arī Hondai Dārziema ielā tādas iespējas nav.
Nav viņiem tādas tvertnes kur varētu slodzē motoru darbināt entās stundas.
RaimisD [07.05.22]: Mans saprast, betEs to nejautāju, lai piečakarētos. Motorīša iebraukšana ir ļoti svarīgs process. Un būtu tikai normāli, ja servisa centrs piedāvātu to kvalificēti izdarīt. Tik šķiet Latvijā tādas opcijas nav. Un arī Hondai Dārziema ielā tādas iespējas nav.
,,un iebrauktajām h,, ko nozīmē ? Viņi,,apkatku,, veica motoram ?
RaimisD [07.05.22]: MADHAUSE [19:07]: Vakar saņēmu savu pēc pirmās apkopes un iebrauktajām h, 50eiras paņēma par pasākumu, tas Hondas centrā, motors 2.3Pirmā apkope, 50 eurAga!;D pa Gāti deva mizā!...te daudzkas jāsaprot no pus vārda!;)
Mans saprast, bet
,,un iebrauktajām h,, ko nozīmē ? Viņi,,apkatku,, veica motoram ?
MADHAUSE [07.05.22]: Vakar saņēmu savu pēc pirmās apkopes un iebrauktajām h, 50eiras paņēma par pasākumu, tas Hondas centrā, motors 2.3Pirmā apkope, 50 eur
RaimisD [06.05.22]: staut [3.mai]: Kungi,vai nav kāds kas apkopi Honda 2.3 motoram varētu veikt,vakar uz sekundēm 20 iemercās ūdeni.Auksts un nestrādājoša.Ja kādam problēmas ar automātiskajiem vārtiem, uzjautājat Staut. Goda vīrs, padomu neatteiks.Vakar saņēmu savu pēc pirmās apkopes un iebrauktajām h, 50eiras paņēma par pasākumu, tas Hondas centrā, motors 2.3
staut [03.05.22]: Kungi,vai nav kāds kas apkopi Honda 2.3 motoram varētu veikt,vakar uz sekundēm 20 iemercās ūdeni.Auksts un nestrādājoša.Ja kādam problēmas ar automātiskajiem vārtiem, uzjautājat Staut. Goda vīrs, padomu neatteiks.
Labdien. Vai kāds var ieteikt normālu gaisa pumpi, kuru varētu pievienot pie mašīnas piepīpētāja (12V) un uzpumpēt dulkan gumijas laivu? Paldies jau iepriekš!
Houston, 6.maijs 2022, 10:12
Labdien. Vai kāds var ieteikt normālu gaisa pumpi, kuru varētu pievienot pie mašīnas piepīpētāja (12V) un uzpumpēt dulkan gumijas laivu? Paldies jau iepriekš!
Houston, 6.maijs 2022, 10:12
RaimisD [03.05.22]: Teicu, ka nebūtiska starpība ir starp2,5 un 3.5 vai 5-6hp.Jā, un 3.5 un 6hp divatā 330 bušenē ar tur tā starpība pa minimumu, glisē neizcelsies
Bet ne 2.5 un 6hp
Maariss [03.05.22]: nelietotaajs [13:47]: Vienīgi Tev jāizvērtē, vai ir nepieciešams 5hp. Var būt pietiek ar 2.5 hp, kas ir 2x vieglāks, bet ātruma starpība būs minimāla, ja brauksi ar īres laivām. Vienīgi ja kazanka. Tā ar 5hp iet ievērojami kabāk.Par minimālo ātruma starpību nepiekrītu. Man ir 6hp Suzuki, ko lietoju nomas laivām, kolēģim 2.5hp. Man atkarībā no laivas iet 16-20km/h. Pella ap 16km/h, Latrex 440 17km/h, kazanka ap 20km/h. Kolēģa 2.5hp 9-12km/h. Starpība ir ļoti jūtama. Ja vajag tikai velcei vai 5(6)hp motora svars nav pieņemams, tad 2.5hp ir ļoti labs motors. Ja svars ir pieņemams, tad viennozīmīgi 5hp.Teicu, ka nebūtiska starpība ir starp2,5 un 3.5 vai 5-6hp.
nelietotaajs [03.05.22]: Vienīgi Tev jāizvērtē, vai ir nepieciešams 5hp. Var būt pietiek ar 2.5 hp, kas ir 2x vieglāks, bet ātruma starpība būs minimāla, ja brauksi ar īres laivām. Vienīgi ja kazanka. Tā ar 5hp iet ievērojami kabāk.Par minimālo ātruma starpību nepiekrītu. Man ir 6hp Suzuki, ko lietoju nomas laivām, kolēģim 2.5hp. Man atkarībā no laivas iet 16-20km/h. Pella ap 16km/h, Latrex 440 17km/h, kazanka ap 20km/h. Kolēģa 2.5hp 9-12km/h. Starpība ir ļoti jūtama. Ja vajag tikai velcei vai 5(6)hp motora svars nav pieņemams, tad 2.5hp ir ļoti labs motors. Ja svars ir pieņemams, tad viennozīmīgi 5hp.