Laivas un to motori

Sveiki man radās jautājums kādu stiklplastikāta laivu jūs man irteiktu parasti copēšu viens vai divi bet kādu reizi brauksim trijatā. mini pella vai sams vai lidaka. kadas cenas tas varetu sanakt?
15.oktobris 2011, 21:16 | links

Tas nozīmē, ka savu dzinēju esi novietojis pareizi un pludiņa kameras adata ir teicamā stāvoklī :-)
14.oktobris 2011, 21:00 | links

Visu degvieli no sava Honda 5hp nekad neesmi izdarbinājis un degvielas pleķus bagažniekā arī neesmu manījis
14.oktobris 2011, 10:21 | links

2T motoru liec kā gribi, ieteiktu gan ar rokturi uz leju nelikt, esmu pietiekami daudz salauztu rokturus metinājis.

4Tmotoru liec kā ražotājs noteicis. Karburatora atrašanās vieta neko nenosaka, visu nosaka motora vārstu atrašanās un kartera ventilācijas vieta.

Pirms likšanas autiņā - izdarbini degvielu no karburatora, karburatoram arī ir pludiņa kameras ventilācijas caurums, caur kuru var izlīt degviela bagāžnieka.
13.oktobris 2011, 22:34 | links

Vai kāds varētu ieteikt kādu laivu veikalu.
11.oktobris 2011, 21:03 | links

Bļin jāvelk kkāda maska, mani tur viens "meistars" laikam neciešs, bet ne bez iemesla mums bijušas asākas diskusijas :P Paldies palūrēs ko piedāvās
11.oktobris 2011, 10:56 | links

yap
11.oktobris 2011, 10:47 | links

Paldies! Tas ir lejā Daugavgrīvas ielā?
11.oktobris 2011, 10:43 | links

Dzams - es pirku SALMO servisā, maksāja kādi 15 laši, es biju šokā par cenu, bet ko darīt, citur nevarēju atrast.
P.S. Noteikti pārbaudi slēdzi, vai slēdzas, jo man mūžam neapmierinātais vīrelis sākumā iesmērēja ar iekšā nolauztu asīti un pēc tam, kad atnācu ar pretenziju, centās pierādīt, ka es esot pats salauzis.
11.oktobris 2011, 10:38 | links

Sveiki kungi! Ir kādam informācija, kur varētu iegādāties elektromotoram outland 1200 ātruma pārslēga slēdzi??? Vai kādas remonta iespējas? Paldies
11.oktobris 2011, 10:32 | links

Tagad nezinu kam ticēt, vairākām sliktām atsauksmēm, vai ražotāja rakstītajam ?
10.oktobris 2011, 15:45 | links

streem
Lai gan esmu forumå lasiijis daudz nelaaga par Pellu, pats lietoju shaa tipa laivas jau gadus 20, esmu izgatavojis paardesmit Pellu klientiem utt, tamdeelj atziistu sho laivas modeli un taa modifikaacijas, par praktiski universiaalu peldliidzekli.
Ir buuts juuraa 1 m augstos vilnjos, vairumaa Kurzemes upju, seklos un dziljos ezeros- man, darbojoties sapraata robezaas, nav bijushas probleemas ne ar airiem, ne ar atbilstoshu motoriiti. Copeets vienatnee liidz cetrataa. tad gan jaabuut uzmaniigiem visiem 4.
Ja ir veel 2 copesbraalji, ar ko kopaa copeejat un rociiba atljauj, es iesaku njemt lielo Pellas tipa laivu ar 2-viem paariem dullju un airu, to arii viens pats valdiisi ne sliktaak kaa mazo Pellu.
Arii uz auto jumta shis laivas modelis ir vests bez beedu.
Ja novieto stacionaarim vispaar beedu nezinaaji.
Ja kas interesee detaljaas, raksti tepat vai privaati
10.oktobris 2011, 13:14 | links

Ja viens tad ego 400, ja vairāki laivā tad pella.
10.oktobris 2011, 12:40 | links

Sveiki, vai ir kādas pieredzes - domāju par laivas iegādi un izvēle apstājas pie Pella vai Ego 400. Vai kāds no pieredzes var kaut ko pateikt labu vai sliktu par vienu vai otru?
10.oktobris 2011, 12:32 | links

Labi aprīkota gumijniece, ir kur ņemt idejas...
7.oktobris 2011, 08:48 | links

Vešanā nebūs problēma - parasti tas process nav tik ilgstošs kā uzglabāšana, kas var ilgt no dienām līdz nedēļām :)

"Uzglabāt gan nav vēlams horizontālā stāvoklī" - bodē gan teica, ka uzglabāt arī drīkstot horizontāli, vien jāievēro tas īpašais stāvoklis - tā un ne savādāk. Bet, kā jau teicu, lai gan uzglabāts bija pareizi, tomēr šaize sanāca, tāpēc labāk tomēr vertikāli, ja iespējams.
4.oktobris 2011, 19:36 | links

Var vest arī horizontāli, nevajag mācīt tautu uz aplamībām. Tikai jāskatās, lai ir uz pareizo pusi nolikts (pēc ražotāja norādījumiem). Uzglabāt gan nav vēlams horizontālā stāvoklī. Tas pat 4T.

Pats pārvadāju auto aizmugurē - nekādu problēmu!
4.oktobris 2011, 19:19 | links

Kad pirku motorīti, pārdevējs parādīja, kādā stāvoklī motors pārvadājams un uzglabājams. It kā visu ievēroju, bet vienalga tomēr pamanījos eļļu sadzīt cilindrā - protams, to konstatēju tikai uz ezera :) Dabūju airēties un tīrīt motoru.
Pēc tam tika nolemts turēt šo vertikāli, jo vieta ir. Vismaz nebūs nepatīkamu pārsteigumu.
4.oktobris 2011, 19:18 | links

imzis. Divtaktu ved kaut ar kājām gaisā, bet četrtaktnieku labāk tikai vertikāli. Ja noliksi ''vēkšpēdus'' būs problēmas ar piešķilšanu.
4.oktobris 2011, 19:13 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager