Zivju pagatavošanas receptes

Čau vinnijs , pazudis biji , domāju eksperimentējot ar kādu indīgu zivi (nosaukumu nerakstīšu) saindējies būsi.. :DD...
-tagad tikai pie kāda receptes ''vaininieka'' jātiek... :) .
30.jūnijs 2011, 00:13 | links
 
Tvaicētu vai vārītu zivju ēšana piecas reizes nedēļā var novērst sirds mazspēju vecāka gadagājuma sievietēm, savukārt eļļā ceptas zivis, gluži pretēji, risku var paaugstināt. Tā secināts jaunākajā pētījumā ASV. Secinājumi ir balstīti uz 10 gadus veiktu Sieviešu veselības iniciatīvas novērošanas pētījumu, kurā piedalījās 84 493 sievietes pēcmenopauzes vecumā.
http://woman.delfi.lv/gimene/virtuve/zivis-vajag-varit-nevis-cept.d?id=39282997
30.jūnijs 2011, 03:13 | links
 
Sveiki copes monstri :)) Nebiju nekur pazudis, daudz darba , cepumā arī gribas iekost. Kas attiecas uz zivju lietošanu piecreiz nedēļā, amīši par veselīgu uzturu varētu paklusēt!!!!
30.jūnijs 2011, 23:24 | links
 
Sveiks Vinnij , prieks ka Tu atkal uzradies !
30.jūnijs 2011, 23:30 | links
 
Gints :)) abpusēji :))
30.jūnijs 2011, 23:33 | links
 
ka vislabak pagatavot 200gr. karusas
15.jūlijs 2011, 23:45 | links
 
Jautājums;;;200gr gabalā,vai kopsvarā???
15.jūlijs 2011, 23:51 | links
 
man ir kadas 10 200gr. karusas
16.jūlijs 2011, 00:04 | links
 
Ceru,ka sudrabkarūsas. Tādam izmēram mazais kūpiņš ir pa pirmo!!!--bet mazais kūpiņš!
16.jūlijs 2011, 00:08 | links
 
es domaju uz grila vai panas.
16.jūlijs 2011, 00:14 | links
 
Nu vecīt!!! Šos tik uz pannas!!!
16.jūlijs 2011, 00:20 | links
 
Tik labi nokarsē!!! ceru,ka fišs jau ar garšvielām.
16.jūlijs 2011, 00:22 | links
 
līnis vislabākais ir ar griķiem, krievu stilā.
16.jūlijs 2011, 00:27 | links
 
Vai alatu var ēst tapat kā lašmaizītes (pipars, sals, citronins)? vai ari nav tas labākais veids!?
11.augusts 2011, 23:58 | links
 
Vis labāk alatu neēst! :) Catch&picture&release
12.augusts 2011, 09:26 | links
 
vislabak taa ir, bet sis nav tas gadijums ;).. man jau vai tad tiesam nevies nezin?? vai kartejo reizi tik gudribas barstis..
12.augusts 2011, 09:47 | links
 
Tā var ēst gandrīz jebkuru zivi.
12.augusts 2011, 10:51 | links
 
Sveicināti !
Gribēju apvaicāties, vai kāds ir mēģinājis žāvētu samu jebkādā veidā iekonservēt burkās ilgākai glabāšanai. Taiksim, līdz ziemai. Varbūt ir kāds veids , piemēram kā šprotes eļļā ? Un varbūt kāds var norādīt virzienu kur meklēt receptes.
Paldies.
24.augusts 2011, 19:49 | links
 
ēdienu gatavošanas sadaļa šajā lapā man patīk gandrīz vislabāk. Neviens nevienu nenoliek, visi pozitīvi un daudz labu padomu.
24.augusts 2011, 22:11 | links
 
Samu vari gatavot tieši tā pat kā karpu -tušonka Skat receptēs -
Tušonka no karpas/sama/vēdzele
burkās liek karpas gaļu ar sāli, garšvielam, vākus ciet, saliek iekšā spied katlā var izmantot skorovarku ielej ūdeni kamēr tas nosedz burciņu vākus, ar pumpi uzpumpē spiedienu ap 2 atm un uzkarsē uz lenas uguns līdz 120 grādiem, minutes 10 notur tempratūru, uguni nodzeš un ver vaļa pec dienas, kad atdzisis.
ja atvērsi tūlīt, burkas vienkārši uzsprāgs ka granātas.
tā var gatavot jebko kapostus, gurķus, papriku... visus salatus, kurus vāra, tikai tempratūra un spiediens jāmaina
24.augusts 2011, 22:20 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager