Zivju pagatavošanas receptes

Protams ka tā nav ikdienas izprieca ,bet paša gatavotu produktu nevar aizstāt neviens lielveikals .
Piemēram jau kādu laiku ēdienu gatavoju kazanā -man ir tādas iespējas -fantastiska padarīšana kura ir maz savienojama ar parastu virtuvi Katru dienu pusdienas kā restorānā un par ļoti samērīgu cenu :)
26.novembris 2019, 22:36 | links
 
[quote=594868]bums [26.11.19]: Protams ka tā nav ikdienas izprieca ,bet paša gatavotu produktu nevar aizstāt neviens lielveikals .
Piemēram jau kādu laiku ēdienu gatavoju kazanā -man ir tādas iespējas -fantastiska padarīšana kura ir maz savienojama ar parastu virtuvi Katru dienu pusdienas kā restorānā un par ļoti samērīgu cenu :)
Bums... Parasti ir interesanti apskatīt jūsu piedāvājumus,komentus. Bet šis jau paliek par traku. Otreiz neskatīšos,siekalas arī var nogalināt
27.novembris 2019, 00:14 | links
 
Kur var meklēt autoklāvu?
27.novembris 2019, 22:50 | links
 
egilss [27.11.19]: Kur var meklēt autoklāvu?
Pilns ss.com
27.novembris 2019, 23:14 | links
 
Kur var meklēt autoklāvu?

egilss, 27.novembris 2019, 22:50

Kur var meklēt autoklāvu?

egilss, 27.novembris 2019, 22:50

Ļoti labi autoklāvus būvē Juris-jelgava Ja vajag telefona nr varu iedot bet PM
27.novembris 2019, 23:31 | links
 
Kur var meklēt autoklāvu?

egilss, 27.novembris 2019, 22:50


Ja Tev ir doma pa autoklāvu, tad es ieteiktu no nerūsējoša tērauda.
28.novembris 2019, 08:50 | links
 
Gaļu medījuma 120 min 120-125 grādos.Papildus manometram lietoju termometru,tā tomēr drošāk.

Andris64, 26.novembris 2019, 17:51


120min 120-125grādos nav pa traku! tā gaļa ir ēdama(nav deguma garša)??
28.novembris 2019, 08:56 | links
 
Parasti temperatūru mēğinu turēt 120'-122',bet tā kā ir vēl inerce, temperatūra aiziet līdz 125,bet tas ir īslaicīgi.Medījuma gaļai120 minutes ir normāli.Man līdz šim vēl nav sadegusi.Cik dzirdēju ,gaļa sadeg pie140'.Protams labāk būtu gatavot mazākos grādos,(kvalitāte un garša),bet es nolēmu neriskēt.
30.novembris 2019, 14:56 | links
 

Paslinka jau viņa man uz gatavošanu, ieliku Engures asarīšus iekš marinādes, reņģi arī šķiet līdzīgi gatavo. Ar caurspīdīgo labi aiziet šādi gatavots zibis, bet var arī tāpat:)
1.decembris 2019, 17:19 | links
 
Sveiki visiem. Radu bērni saķēra auslejas, daudz. Jautājums, kā viņas varētu pagatavot, un vai vispār ir kautcik ēdamas? iedomājos variantu - iztīrīt iekšas un izkūpināt kā reņģes, vai arī sacept uz pannas un iemarinēt ( pats tā mēdzu darīt ar mazām raudiņām)
3.maijs 2021, 13:57 | links
 
sacept uz pannas un iemarinēt
3.maijs 2021, 14:04 | links
 
Raudu voblu,pēc Buma metodes esmu gatavojis ,izlasīju 50 lapas,nekur neatradu,kā raudu sagatavot tomātu mērcē,stikla burciņās, ilgākai uzglabāšanai.
1.janvāris 2022, 14:22 | links
 
https://www.youtube.com/watch?v=yoWifiuArLc
Rauda tomātu mērcē
1.janvāris 2022, 15:05 | links
 
Paldies,un laimīgu Jauno gadu Buma kungs!Sajūsmā par Jūsu meistarību un zināšanām!
1.janvāris 2022, 16:08 | links
 
Sveiki
Sakārojās uz vecgada vakaru svaigs zandarts. Varbūt kāds var ieteikt kādu zivju bodi vai tirgotāju kur tiešam var dabūt svaigu?
26.decembris 2022, 12:53 | links
 
Tagad noķertās raudas notīra,izņem iekšas,nogriežu galvas,astes un 3l plastmas spainīšos ar vāku salieku,uzleju ūdeni un saldētavā.Būs vairāk sakrājies,atsaldēšu 0,5 burciņās un autoklāvā pēc Buma kunga ieteikuma.Garšo labi apceptas olīveļļā,ar tomātu mērci,burkāniņiem,sīpoliņiem,var stāvēt gadiem..
6.janvāris 2023, 11:24 | links
 
Ideāls autoklāvs ir elektriskais tipa šāds https://www.aktualaspreces.lv/lv/galas-produktu-razosana-1-1/aprikojumi-2-1/autoklavs-a-16-electro/
Saliec visu iekšā , uzliec temperatūru un laiku un viss notiek bez ''asistēšanas''. Divus gadus atpakaļ nopirku no Ukrainas pa tiešo , pa 250EUR.Mēlā metāla bija lētāki, bet ja perc tad labāk ''visam mūžam'' nevis tādu kas aprūs. Nu nez kā tiem ražotājiem iet šodien, kara laikā. Bet manta ideāla. Es izmantoju kā tvaika ar minimālu ūdens daudzumu un aizskrūvējamiem vācinīem. Tiesa vaciņus vajag speciālus ( domātus sterilizācijai nevis pasterizācija, kādi parasti veikalā) Bet nav problemas nopirkt tara24.lv.
Starp citu laba metode kā ''asakainas'' ( nu ar sīkajām asakām tipa vimba vai karpa, karūsa) izcept lai nebūtu asakas- uztaisīt iegriezumus un pēc uzcepšanas nesajutīsit nevienu sīko asaku nu tipa šādi. https://www.youtube.com/watch?v=fQzkiy9EVT4&t=71s
Protams pēc cepšanas, sterilizējot autoklāvā , nevajag nekādu graizīšanu, jo autoklāvā visas asakas paliek mīkstas. Bet ja gribās tik uzcept kādu ''asaku bunti'', tad metode strādā ideāli
6.janvāris 2023, 16:34 | links
 
Moš tāda recepte jau eksistē, bet izgudroju pats. gribu zināt Jūsu viedokli. Domāta bija mērce garnelēm, bet der arī gaļas ēdieniem, kartupeļiem kā karstā mērce tīri ok.

Saucu to par ,,Užavas tarjaki mērci " :)

Sastāvdaļas uz 350g mērces.
Saldais krējums 250g
Dorblu siers. 30g (50g pēc vajadzības.)
Tariyaki mērce 50g
Pētersīļu pušķītis.
Taizemes vai Itāļu garšvielas.
Sarkanie un melnie pipari.
Ķiploks spiests.


Pagatavošana.

Sarīvējam sieru.
Uz mazas uguns (Indukcijas plītij 2-3)
Uzsildam saldo krējumu.
Izkausējam sieru. Tā ,lai nav kunkuļi.
Pievienojam smalki sagrieztu pētersīli.
Un pārējās garšvielas, pēc garšas un sajūtām.
Uzkarsējam līdz sāk mesties burbuļi.
3 min, lai pastāv un var ēst.

Piezīmes.

Nepārforsējiet ar sieru. Tas dot sāļumu.
Ka nav par traku.
Mērcē sāli jājūt tik minimāli.
Maisiet visu laiku.
24.janvāris 2023, 19:28 | links
 
Nav īsti zivju pagatavošana, bet tamdēļ, jau neceps jaunu tēmu.
24.janvāris 2023, 19:30 | links
 
Sven Tu noteikti pazīstams ar Endiju B.
Ja nē ,tad Armands toč viņu zin :)
Baigi gribētu viņa viedokli uzzināt.
Paldies.
24.janvāris 2023, 19:34 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager