Zivju pagatavošanas receptes

guntarskl-koļījies par zupeles niansēm!:)
15.novembris 2009, 11:29 | links
 
Zupa, kā zupa, ko tur stāstīt:)
Novār but, buljonā vār buļbu, burkān,cept sifel, un ko grib. Buš gāļ liek apakaļ. Šūflādē izmeklē lielāko karoti, jau pirms tam, un noslēpj, lai nav kādu jāsit.
15.novembris 2009, 11:30 | links
 
Gunča, tu liec cept sīfel? Sīfel tak svaig ir jāvār!
15.novembris 2009, 11:32 | links
 
:DDD
Var mazliet sīkāk par to cepto sifeli?
:DDD
15.novembris 2009, 11:32 | links
 
:DDD
15.novembris 2009, 11:33 | links
 
Man rieb svaig sifel, es pārtikā lietoj tik cept sifel, vai marinēt:)
15.novembris 2009, 11:34 | links
 
Ja zupē liek svaig sifel, tad pārgriež uz pus, lai pēčāk var izzvejot, un deletēt misenē:)))
15.novembris 2009, 11:36 | links
 
Pie zupas cepts sifelis noteikti ir labāks. Es arī karrotes parasti apcepu :)
15.novembris 2009, 11:38 | links
 
Tad tā nav īsta zivju zupa, sapratāt!!
15.novembris 2009, 11:38 | links
 
cepts sīpol ir gards ja;nepārcep,bet cep tik ilgi(maz) kamēr paliek caurspīdīgs.pēčāk viņš jau ir pārcepts.
15.novembris 2009, 11:40 | links
 
Gunča, a kad pēc legālā steika brauksam?
:)))
15.novembris 2009, 11:41 | links
 
Viepli, kaut rīt!
15.novembris 2009, 11:44 | links
 
Dzīve vienkārši lieliska,pat tādas zivis ņemam
15.novembris 2009, 19:19 | links
 
Kā lai visgaršīgāk uztaisa asarus?
9.janvāris 2010, 23:17 | links
 
Stali, reku recepte no zive.lv, autors MK:

MK, 06.01.2010 15:54
"...Tagad jāiztīra (galvu nost,iekšas ārā), uz cepešpannas 0,5 līdz 1cm sāls kārtiņu, šamos virsū un pie 200 grādu tempera uz 5-7 min. cepeškrāsnī, tad apmet otrādi un vēl kādas 3-4min., tad pagaida lai nedaudz atdziest, saliek bļodā, atver užavnieku, ērti iekārtojas dīvānā un.....mmmmmmm, nu kas var būt labāks par šo :)), pēc tam attaisa vēl vienu užavnieku....nu u.tt.".
9.janvāris 2010, 23:24 | links
 
Liels paldies, ka kāds tik vēlu atrakstija! Bet nedaudz nesapratu, pa visu cepeš pannu sāli? (Mājas ir sāls) Bet vienkarši nebiju dzirdējis, ka šādi dara!
9.janvāris 2010, 23:29 | links
 
Bilde:

http://www.poga.lv/photos/72mk/photo:809343/
9.janvāris 2010, 23:31 | links
 
Liels paldies! Tiešām lielisks čalis esi, ka ta palidzi! Nu tad cepam asarus, iemetīšu fočeni, ka man sanaca!
9.janvāris 2010, 23:34 | links
 
Vēl no tās pašas zive.lv:

AMV, mirtinam,zivgārnim, 27.12.2008 23:00

Un pārējiem večiem ,kuri baidās no asariem.Varbūt garām tēmai,bet tomēr.Es asaru tīrīšanas problēmu risinu šādi:
No zvīņām netīrītus asarus,zandartu griežam muguru no galvas līdz astei,kā rojas delikatesi.Izņemam iekšas,izmazgājam un pievienojam garšvielas(sāls,dilles,sasmalcin ātas ķiploku daiviņas un garšvielu zivīm ar citronu"Santa Marija') .Liekam to uz cepeškrāsnes paplātes, iepriekš noklājot to ar folliju,(lai neaizdirstu paplāti)un liekam 200` sasildītā cepeškrāsnī lai turpinātu gatavināt zivi vēl 25 minūtes tajā pašā temperatūra.Pēc tam,vai pirms tam skrienam uz bodi ,ņemam Piebalgas,Bauskas,Tērvetnieku,nu kā kuram gaume,lobam no zives ādu ar zvīņām un tālāk,kas var būt labāks par šo.Jā un vēl daži ieteikumi:asarim jābūt nu vizmaz 150gr,zandartam 1kg robežās,nekādā gadījumā netīt follijā,ja kādam par spicu var iztikt ar sāli un dillēm,zivs labāk lobās aukstā veidā(man arī garšo labāk aukstas).Novēlu visiem nākošo zivīm un piedzīvojumiem dāsnu gadu!

:))
9.janvāris 2010, 23:42 | links
 
viepli, iztīrītu zivi labāk nemazgāt, zūd garšas īpatnības :))
10.janvāris 2010, 00:30 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager