Tā kā ārā pat saimnieks suni nedzen, tad tā:
Sāku nodarboties ar gastronomiskām izvirtībām
Ņemam pēdējo novembra sasaldēto līdaku (kurai nav paveicies ar C@R), nogriežam fileju..saldētai tas vieglāk izdarīt
1.sagriežam 3 ķiplokus
2.atrodam ledusskapī mārutkus un sojas mērci
izrokam puss papriku
3.pieberam,citronpiparus un dilles(kaltētas)....kaut kur uspeldēja pieliekamajā
4.sāli, melnos piparus
5.visu samaisam ar netīrām rokām
6.Aceramies par sarkanvīnu leduskapī un pielejam to..noteikti var arī alu šņabi, dzimtenīti un cido sulu
7.Prāts liek domāt ka vajag paturēt kādu stundu zem sloga lai savelkas
Tālākais vēl tikai notiks
Apviļājam olas un gandrīz veca skāba krējuma maisijumā
Pēc tam metam rīvmaizē un uz sakarsētas pannas ar eļļu cepam kamēr ēdams, ja būs ēdams:-)
Piekožam klāt pāri palikušo sarkanvīnu, vai aizejam kaut kam citam pakaļ
Labu apetīti un skaidru prātu
15.decembris 2012, 13:48 |
links