Zivju pagatavošanas receptes

-viss bija pa pirmo un degtines tiiri smuki izkauseeja kraushkjiigos smilshu graudinjusb tajaa reizee;)))

Copmann, 16.decembris 2012, 18:11[/quote]


Tad jau tev t'ada smilšu kūka bij faini sanākuse! :))
16.decembris 2012, 18:18 | links
 
urmaas

uz augshu bikinj, taa teikt sala pret pieturu "Robezha";)))
16.decembris 2012, 18:14 | links
 
Copman :)
Vai tik tā nebij sala pret pienotavu? :))
16.decembris 2012, 18:12 | links
 
urmaas

Mans ar kompanii uz salas ap Dunavu liidziigi izdariijaamies ne reizi vien-viss bija pa pirmo un degtines tiiri smuki izkauseeja kraushkjiigos smilshu graudinjusb tajaa reizee;)))

zivis tika kjertas un laistas;)))jo karstums kauseeja....;)
16.decembris 2012, 18:11 | links
 
Reiz aizbraucām uz divdienīti likteņupē copēt.Bez copes pričendāļiem līdzi protams katliņš uc piederumi.Tā kā pirmajā vakarā zuves nenoķērām tad sametām katlā tušonku,sagrieztu gabaliņos desu,sīpolu,kartupeļus,burkānus uc piedevas.Tad kad tas viss bij savārijies kārtīgā putrā,tad cēlām no uguns nost.Kas par paēdienu bij sanācis MMMMM!!!Tā kā pirmajā vakarā to visu nenotiesājām tad nākamajā dienā piešāvām klāt tikai ūdenu un uz ugunskurs atkal uzvārijām.Kad zivis bij saķertas,tad jau vairs negribējās ar tām ķēpāties.Pietika ar to pašu kas bij. :))
16.decembris 2012, 18:05 | links
 
Paldies par paaris ieteikumiem!! :)
16.decembris 2012, 18:04 | links
 
Koleegji, kaada man sanaaca uz grilla cepta marineeta mezhene....vnk bez vaardiem atstaaju viesus.....naakamgad akkan mezhenees jaalaizh;)

recepti neizpaudiishu;D
16.decembris 2012, 17:55 | links
 
manta buus.Veel nebuus slikti lielaaku zivi sagriezt gabalos un pievienot, buus divkaarteeja zivju zupa, taapat daarzenji, pipari, laurlapas, kumiins, zaljumi un 100 gr degtines beigaas;)))
16.decembris 2012, 17:51 | links
 
Mana muterīte darīja kā raksta urmass,tikai beigās zupai pielēja pienu!Citam protams var negaršot!:)
16.decembris 2012, 17:51 | links
 
Iztīri zivis,saliec tās marlē un iemērc katl'a ar ūdeni.Kad zuves būs novārijušās tad tad atdod tās citiem.Katlā paliek buljons.Tajā ari vāri zupu.
16.decembris 2012, 17:47 | links
 
Virii dalieties receptees - kaa Juus gatavojiet zivju zupu!?
Saldeetavaa staav pasiiki asari un gribaas sos savariit gardaa zupaa!
16.decembris 2012, 17:41 | links
 
Karoče rezultāts
Līdaka garšo pēc zivs....mērcīte pēc ceptas olas.:-)
Visas garšvielas ir cilvēka prātā...ko viņš grib dotajā momentā...dillli, piparu vai annanāsu:-)
Bija garšīgi, kā vienmēr labs bija ekspirements, leduskapja tīrīšana un visur processs....:-)
15.decembris 2012, 15:22 | links
 
Brālīt
Pārpalikušo vīnu sūcu...tūlīt cepšu to sašļiku:-)
15.decembris 2012, 15:00 | links
 
Ješka:
1. man patīk tā dabas drauga piebildīte par C&R :)
2.Aizmirsi pateikt ka noplūcam svaigu rozmarīnu , šķisniņu koriandru , noplūcam šķipsniņu svaiga bazelika un noraujam vienu valkriekstiņu kas tepat viesistabā stūrītī klusiņām aug :))))))))))))

Būtu uzreiz uzrakstījis ka "Līdaka kandžas mērcē " !! :)))))))))))))
15.decembris 2012, 14:54 | links
 
Tā kā ārā pat saimnieks suni nedzen, tad tā:

Sāku nodarboties ar gastronomiskām izvirtībām

Ņemam pēdējo novembra sasaldēto līdaku (kurai nav paveicies ar C@R), nogriežam fileju..saldētai tas vieglāk izdarīt
1.sagriežam 3 ķiplokus
2.atrodam ledusskapī mārutkus un sojas mērci
izrokam puss papriku
3.pieberam,citronpiparus un dilles(kaltētas)....kaut kur uspeldēja pieliekamajā
4.sāli, melnos piparus
5.visu samaisam ar netīrām rokām
6.Aceramies par sarkanvīnu leduskapī un pielejam to..noteikti var arī alu šņabi, dzimtenīti un cido sulu
7.Prāts liek domāt ka vajag paturēt kādu stundu zem sloga lai savelkas

Tālākais vēl tikai notiks

Apviļājam olas un gandrīz veca skāba krējuma maisijumā
Pēc tam metam rīvmaizē un uz sakarsētas pannas ar eļļu cepam kamēr ēdams, ja būs ēdams:-)

Piekožam klāt pāri palikušo sarkanvīnu, vai aizejam kaut kam citam pakaļ

Labu apetīti un skaidru prātu
15.decembris 2012, 13:48 | links
 
ēdiens domāts baudīšanai, vismaz n gadus pēc kara tā vajdzētu būt:)
12.decembris 2012, 16:09 | links
 
Kā redzu, domas dalās... :)
12.decembris 2012, 11:35 | links
 
Kotletes ar cietiem, kaut arī maziem graudiņiem ir neforši :(
11.decembris 2012, 23:55 | links
 
viss būs štokos.. ņem un mal.. mazām zivtiņām tās asaka jau mīkstas.. un ja ko sajutīsi, jāsaprot, ka zivij ir asakas :) lab apetīt ;)
11.decembris 2012, 23:20 | links
 
Klau, vīri, ja es vēlos taisīt zivju kotletes no sīkām zivtiņām (teiksim, sprīdi vai mazliet garākām), ko darīt ar asakām? Saprotu, ka sīkās asaciņas 2x maļot taps sadalītas pirmreizinātājos, bet kā ar mugurkaulu?
11.decembris 2012, 23:15 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager