Zivju pagatavošanas receptes

Ups :)) izlaidu ķiploku:))
12.marts 2011, 17:39 | links
 
Ok ! Ņemam asari, notīram , pārgriežam pa muguru. Ņemam dzērveņu ievārijumu, sāli, piparus, pētersīļus , dilles, sajaucam visu kopā. Pildam asari , tinam folijā un cepam , var uz oglēm .
12.marts 2011, 17:37 | links
 
Ieliec to asara recepti šeit un viss būs čikiniekā.
12.marts 2011, 17:33 | links
 
Nu tiešam nepamanīju šo sadaļu, tad vajag to tēmu dzēst!
12.marts 2011, 17:28 | links
 
Vinnij,turpini šeit,tik un tā Tavu uzsākto lieko tēmu izdzēsīs.
12.marts 2011, 17:25 | links
 
momox
Tu kaut ko jauc :)))
Griezeejs
zini, ka ar laiku ar filejas apnīk :DDD un tad arī sākās gastronomiskas izvirtības - viena no tām šuļīgi kotļeti :DDD
9.marts 2011, 09:16 | links
 
Zivniex, neispratu, kapēc pēc nāves ņirgāties par kustoni, ko tik labi var isfilēt no asakām, gatavojot "šuļīgiem zanderīšu kotļetiem", tas ir, viņu vēl malt.
Asaka, galva zupā, bet pārējais jau fileja, taču ;)
Jeb par tiem kotļetiem Tu tā - sarunas usturēšanai :)))))
8.marts 2011, 21:55 | links
 
Interesanta tā lapa; http://www.fotoreceptes.lv/uha.html
8.marts 2011, 21:54 | links
 
Zivniek-tavi teksti līdzinās šim te
http://www.artstudio.lv/fotoreceptes/
vai es jaucu.
8.marts 2011, 21:46 | links
 
Zivniek-tā pat trauki mazāk jāmazgā!
8.marts 2011, 20:04 | links
 
Zivniek - norausies! Beidz kārdināt! :DDD
8.marts 2011, 10:09 | links
 
vo...tieši tagad...sagribējās jūniju...ar svaigiem, šuļīgiem zanderīšu kotļetiem, ar jaunajiem karpelīšiem, tad vēl blakus divi uzcepti zander filejas gabaliņi, un vēl blakus bļodiņā zanderzupīts....vai...kā lai tik ilgi vēl izvelk....vienīgais jāprovē vēl ledus sezonā kāds izmakarēt...ehhhh :DDD
8.marts 2011, 10:08 | links
 
ided - nē, es ne par lucīšiem ;) par zivju kotletēm vispār.
8.marts 2011, 09:57 | links
 
ided
varbūt Tev rupjāks malums taisās :))) es malu ar elektrisko, uz smalkākā roba!!! divreiz izlaidu cauri, un ne smakas no skriukšķīšiem :)))
8.marts 2011, 09:54 | links
 
:DDD Lucīšiem? :DDD
7.marts 2011, 22:54 | links
 
Es jau nu pirms malšanas centrālo vienalga vienmēr izgriežu, un ribasakas ar ;)
7.marts 2011, 22:17 | links
 
Teikšu kā ir! Man tā kotletešu recepte garšoja lasot , bet kad izcepu tad,...... Centrālā asaka ar divām reizēm nebij samalusies. Mazās asakas nav jūtamas, bet pipara izmēra skrimšļi man negāja pie sirds.

Ps; no pieredzes
7.marts 2011, 22:12 | links
 
nu tas ir labais:))))))
7.marts 2011, 21:43 | links
 
Pati labākā lieta no tīrīšanas ar karčeri ir, ka visas mazās asaciņas tiek sasistas lupatās!
7.marts 2011, 21:41 | links
 
Nu super , to tik vajag izdomāt , tīrīt zivis ar karheri , es gandrīz no krēsla nokritu , diez asarus arī tā var tīrīt , vai asarim tomēr tās zvīņas pārāk stipri turas klāt ?
7.marts 2011, 21:23 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager