Zivju pagatavošanas receptes

Beidz, toties tāds, kā aakkis nav neviens cits! (ja neskaita klonu Ventspils tirgū) ;DD
Citi video un bilžu licēji var šim ūdeni pienest!
CL nebūtu CL bez aakka!
22.augusts 2010, 21:38 | links
 
Akis, citiem patīk, citiem ne....
Copē, liec savus copes rezultātus, savus copes knifus, savas atziņas, un sev saistošos copes viģikus...
Dažreiz Tu pāršau pār strīpu, ņemot par "taisnību" to, ko kaut kur "sagrābsti",vai noskaties savā viģiku arhīvā...
Dažreiz tas ir ļoti uzkrītoši:))))
22.augusts 2010, 21:00 | links
 
Man upes zivis bez ādas nav zivis,nu pa kotletēm ,pelmeņiem,frikadelēm cits stāsts.Jā nezināju guntarskl.ko cieni pie .....,bet nav problēmu,tikai citiem var nepatikt,ka es pa daudz lieku visādus prikolus.
22.augusts 2010, 20:24 | links
 
Evian, asars ir gana gards, lai viņu nomočītu:)))
Nu vienīgi, ja viņš ir ģimenes loceklis, tad..................
22.augusts 2010, 20:16 | links
 
p.s nevaru vairaak laikam nomochiit asari, smuks un gudrs:) zheel taka....
22.augusts 2010, 20:01 | links
 
andriskkk
Par asariem - man patīk darīt šādi - iedur mīkstumā aiz galvas un gar muguras spuru novelk ar nazi līdz astei. Tā no abām pusēm. Tad zem tās iegrieztās ādas paliek nazi un ar pāris veikliem vēzieniem atstāj asari bez kažoka. Sanāk smuka fileja. Tālāk cepeškrāsnī - apkārt apliek tomātus, baklažānus, cukini un to visu aplej ar krējuma mērci - izkausē krējumu, pieliek dilles, garžvielas (sāls, santa maria/vegetta, pipari (vislabāk asssssssie). Mērci tā, lai asaris viņā peldās. To visu pacep, lai virsa dzeltenbrūna paliek. Vai arī - vienkārši asari bez ādas apcept pannā - krakšķīgs,mmmmm.
-----------------------
es shodien akvaariijam uudeni nomainiiju taa lai vini tajaa peldaas, 200l igaazu un iegaazu, notiiriju stiklus , ieliku paaris smukus akmentinjus, izskaloju filrtu, sametu lielos taarpus, un tas viss dzidraa tiiraa udenii. stundas darbs:) cik asaris ir smuks, kad tu uz vinju blisinies un ka darbs ir izdariits:))) mmmmmmm.
taga jaaiet pirms atjezda shovakar mailiites dzekiem jaasaruupee:)
22.augusts 2010, 19:59 | links
 
Aki, piedod, šoreiz garām...mans alu nemīl...tikai meitenes un ņabīti,...savu vīniņu arī:)
Šogad jemšu vēl vienu 20L balonu, un likšu abuļiem klāt visticamāk pīlādzi. Pie Oliņkalna noskatiju, laba raža šogad.
22.augusts 2010, 19:32 | links
 
guntarskl;nu tiem kūpinājumiem pa virsu+garīgajam
22.augusts 2010, 19:24 | links
 
Tikai neaizrādiet,ka reklāmas lieku
22.augusts 2010, 19:15 | links
 
Labi,pa piedzeramo vēlāk,vienam otram var sanākt līdzīgi:
22.augusts 2010, 19:10 | links
 
smerdel, tev kartupeļi aizripoja
22.augusts 2010, 18:54 | links
 
aki, ieliec vidiku par tām daudzajām sulām, kuras vajag pie tām zivīm.
22.augusts 2010, 18:48 | links
 
Ir daudz paņēmienu kā taisa,es karinu ēnā-caurvējā(šķūnī).Pie Melnās jūras tie haholi krāmēja uz skārda jumta,vējš+saule un liela temperatūra.Ir kas taisa vjalaja riba,tās nav kaltētas.Vispār baigi daudz sulas vajag pie tām zivīm!
22.augusts 2010, 18:22 | links
 
griezeejs :D " bet lai pamīšus ēdot zanderu nebūtu us zobiem temperatūras starpības sajūtas (atkarīx arī no zandera filejas tempera pasniekšanas laikā)."
-----vai nau labaak zobus salabot:)))? bet resepte lapa:)
22.augusts 2010, 17:51 | links
 
urmaas - tieši tā! Pašreiz man tieši jūrā ķertu asaru porcija kaltējās ;)
22.augusts 2010, 17:37 | links
 
parcopi.lv
jūrjas asars tak ar tā neko voblā ģeld!
:)))
22.augusts 2010, 17:29 | links
 
Guntar nav slikta štelle pēc noturēšanas sālī zives iemest kūpinātavā nedaudz apkūpināt ,pēc tam forša dūmu garša.
22.augusts 2010, 17:26 | links
 
Es voblas taisu tā:
Zivīm iztīru iekšas, bet zvīņas atstāju. Iztīrītās zivis noskaloju. Paņemu trauku tāda izmēra, lai lielākā zivs tur ietilptu pilnā garumā un traukam jābūt ar augstām malām. Trauka dibenu nokaisu ar rupjo sāli, lieku iekšā kārtu ar zivīm, atkal uzkaisu sāli, tad lieku nākamo kārtu ar zivīm, tad atkal uzkaisu sāli un tā, kamēr visas zivis ir traukā un apkaisītas ar sāli. Tad zivīm uzlieku šķīvi vai kādu citu priekšmetu, kas lien traukā līdz ar malām un uzlieku uz tā kādu smagumu, lai zivis piespiežās traukā. Šādā veidā zivis noturu vismaz diennakti. Jo lielākas zivis, jo ilgāk noturu, bet vairāk par trim diennaktīm reti kad turu. Vēlāk zivis izkarinu tādā vietā, lai klāt tiktu saule un vējš, bet ieteicams zem kāda jumtiņa, lai lietus klāt netiek. Vai arī lietus laikā zivis ir jāapklāj ar kādu plēvi. Zivis tādā veidā turu, kamēr tās paliek gatavas. Mazākas zivis ātrāk nogatavojās, bet lielākas lenāk.
Izmantoju - raudas, pličus, asarus, brekšus, vimbas, lielas vīķes, ruduļus...
Neiesaku izmantot - karūsas, līņus un citas lielas un platas zivis.
Ja patīk slapjāka(tumšāka vobla, tāda kā eļļaina), tad jākarina tādā vietā, kur saule praktiski klāt netiek. Galvenais, lai tiek vējš un netiek mitrums. Ja grib panākt sausākas voblas(man pašam labāk tādas patīk), tad karina tādā vietā, lai saule tiek klāt. Lietus laikā voblas apsedz.
Vēl dažādas zivju un vēžu pagatavošanas receptes var atrast šeit - http://parcopi.lv/forum/8
22.augusts 2010, 17:01 | links
 
Gribi izstāstīšu savu pieredzi!?
Sālu ar daudz sāli, ne vienu dienu, bet kad atcetos ka ir iesālīts:))), apm 5=7 dienas!:)))
Tad noskaloju, izlieku uz finiera saulē nožūt apm stundu, nu kad galīgi sausas. Tikai tad karinu kaltēt.
Man sākumā bija tā pat, tiko uzkar slapjas, tā kāpuri iekšā.
Bijis kad lapsenes izēd gaļu, āda vien paliek:)))
22.augusts 2010, 16:50 | links
 
iztīri un liec kārtām ar sāli savas zuves spannē vai bļodā.tad uzliec šķīvi un tam virsū slogu.pēc trim dienām skalo sāli no un mauc uz drāt.neviena muxa neietirsīs sav oliņ!
:)
22.augusts 2010, 16:48 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager