Zivju pagatavošanas receptes

Diezvai lapsām tiks tie prieki, vārnas būs visu norijušas. Šodien atlika tikai aizgriezties, kā kāda vārna jau vazājās ap maniem asariem.
10.janvāris 2009, 20:23 | links
 
"Supermens Aigars" :D:D
Paaris kg ķīšu neatstaaju..,bet ir dzirdēts,ka ķīsis ir vislabākā zivs,priekš zivju zupas!
10.janvāris 2009, 20:22 | links
 
Gabi nu es jau to nedomāju, kā mūsu supermens Aigars. Bet nu tomēr ja tu uz ledus atstāj pāris KG ķīsus nu kam tas vajadzīgs? Domaajš cilvēks tomēr māk visu izmantot lietderīgi.
10.janvāris 2009, 20:17 | links
 
Shodienas ķīšus es atstāju lapsaam,kaa auksto zakusku:)Cerams,ka liela skaade taa nebuus ķiišu populācijai..
10.janvāris 2009, 20:00 | links
 
Ja kas šāds ēdiens glaunākajos restorānos premero, Vincents skaitās īstākā delikatese. Un tapēc veči ja ķērās tie Ķīsi uztaisam Sievām/Dargajam vai kam citam ļoti ideālu mielastu. Un šī ir ar aukstā veidā ļoti laba zakuska pie kāda gradīgā. Klāt protams vel siltā veidā ver likt Kartupelim, Griķim,Rīsiem un citiem pamata ēdieniem. Un var likt klāt vel ko baudāmu. Bet nu saņematies un neatstājat tās zivis uz ezera ledus.
10.janvāris 2009, 19:50 | links
 
Uz ezeriem pavērās ļoti bēdīgs skats, lai vai kura zivs, bet tā ir dzīva būtne un noķert to un nomest to uz ezera pat neatdodot kaķiem ir ļoti liela izšķērdība. Tad nu daudziem liekās ļoti liela sērga tāda zivs kā Ķīsis, šeit nu būs recepte kā manuprāt viss labāk pagatavot ķīsi. Gribētu teikt, ka šī ir mana viena no mīļākajām receptēm, Vecaistēvs šādi taisīja un lika uz galdu SUPER. Tad nu, lūk. - ķīsi Notīra, iztīra nogriež tiem galvas. Lielākiem ķīšiem nogriež arī muguras spuru. Tad nu ņemam vairākus sīpolus tos nomizojam un sagriežam ripiņās. Tālāk vāramajā katlā liek sīpolus un ķīšus Kārtās un paber ar sāli vai savām vēlamajām garšvielām Santa Marija zivju garšvielas ļoti labi iederas. Atceramies, ka pēdējai kārtai jābūt ar Sīpoliem. Tālāk Ieliekam laura lapas un pārlejam ar eļļu lai pilnībā viss nosegtos. Sautē 1stundu un 30minutes + - . Var pasniegt siltu vai aukstu pilnībā vienalga, jo garšo abos variantos. Tiešām veči iesaku šo recepti.. Sanāk tiešām super.
10.janvāris 2009, 19:47 | links
 
Šeit lūk būs !
5.janvāris 2009, 17:48 | links
 
Hm , cik ilgi ? Kad kārtīgi izcepjās, kad kārtīgi brūns paliek ! Zivi cepj uz kārtīgas uguns , gan uz pannas , gan cepeškrasnī , es lieku max. 200 C ....
2.augusts 2008, 11:50 | links
 
Roli,cik ilgi un cik graatos cep?
2.augusts 2008, 11:43 | links
 
Nē , var tā pat ! Ja follija mājās , var pamēgināt to pašu izdarīt tikai follijā !
2.augusts 2008, 11:30 | links
 
Paldies,skaidrs!bet vai pirms visas taas dariisanas vinam nevaig kkaadaa maisiijumaa pastaaveet?
2.augusts 2008, 11:28 | links
 
Nu viena no receptēm ir :
Izķidā līni , bet atstā ar galvu bez žaunām .
Veselu līni apber ar smalko sāli un pipariem, izvārta miltos un tad olā.
Vēderā salej majonēzi ar krējumu, sīpoliem ,dillēm.
Cepj cepeškrāsnī , to ko liek šim vēderā , var pārliet pāri vēl līnim .
Var cepjot līni pielikt kartupeļus , kas vienlaicīīgi ar līni izcepsies !
2.augusts 2008, 11:26 | links
 
Pasakiet luudzu kaa lai garsiigi liini pagatavo?!
paldies!
2.augusts 2008, 11:15 | links
 
ņem KARPU ,drusciņ iesāla un kārtīgi apšļāc ar citronu.
ļauj 30min iesūkties.
tad apber ar "vegetu",iebāž vēderā svaigas dilles un saripotu sīpolu.
liek "pīlē" un cepeškrāsnē sautē mīkstu.
pieliek majonēzi un vēl 5min sautē.
tad ēd un cenšās nenorīt mēli!
Jā un neaizmirsti pirms tam zivtiņu(manu mīļu fišiņu) noskūt un
izņemt ķidas!
LABU apetīti!
30.jūlijs 2008, 21:40 | links
 
Mazsālīta vimba.Zivi izķidā,ar asu nazi gar asaku nogriež fileju un ar naža galu no tās izknibina sānu asakas.Tad fileju apkaisa ar sāls un cukura maisījumu (2 daļas sāls,1 daļa cukus).Tālāk jau gaumes lieta-es uzkaisu mazliet citronpiparus.Pēc dažām stundām uz sviestmaizēm ar plāni grieztu sīpoliņu un norasojušu glāzīti pie ugunskura-pa pirmo.
23.jūlijs 2008, 10:18 | links
 
Aizmirsāt cukuru,tas kūpinot vai grilējot vajag.Tāpat lašveidīgajiem uz jēlo.
3.jūnijs 2008, 21:51 | links
 
saals, kiploks, pipari, lauru lapas, diles! vari iegriezt zivii cauruminus un tur iebaazt kiploku :)
3.jūnijs 2008, 14:04 | links
 
kaads zin kaa garsīgi vareetu uzgrileet plaudi un liini?? kaadas garsvielas labaak dereetu??
3.jūnijs 2008, 11:13 | links
 
Līdakas fileju apber ar citronpipariem + kkāda buljona garšviela (tā pati vegeta). Pa virsu spiež citrona sulu, un to visu ietin folijā, atstāj ievilkties. Pēc tam to foliju rušina ugunskura oglēs vai uz grilla! Jebkurā gadījumā, kopš izcepu šādā veidā, vairs nevienu zivi necepšu uz pannas!!! Uz pannas viss labums laikam eļļā iztec, hvz, bet pilnīgi cita garša!
14.maijs 2008, 12:23 | links
 
Līdakas baigi labi garšo ja tās ieliek citronu marinādē. Sākumā izfilē līdaku, sagriež tādos kumosos, kadus vēlas likt uz grila. Tad tā kārtīgi pieliek zivju garšvielas (lai kāda no tām būtu ar sīpoliem), pieliek piparus uz sāli un pa virsu uzspiež svaigu citronu (tā pamatīgi) un pielej karstu ūdenu 1:1 (tas lai ātrāk ievelkas). Pēc divām stundām iekurinam grilu un sākam cept. Šašliks i pat līdzi nestāv šādam grilējumam. Labu apetīti visiem:)
14.maijs 2008, 11:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager