Karbonādi un šķiņķiti labāk ietīt folijā un tad pa karsto ja tā gribās. Nu taukumiņu ar klāt vēlams.
Bet tā būs sauss, jo īpaši karbonāde. Nu vienīgi kakla karbonāde būs mazliet labāk. A var arī tā -sāls, maltie pipari, ķiploks mazliet lauru lapas. Noturēt labāk ilgāk kā nedēļu un tad pirms žāvēšanas dienas iemērkt uz nakti ūdenī. Ja ilgāk domāts glabāt, tad vēlams pārsālīt pēc nedēļas. Nu jāskatās, vai sāls ir izkususi.
Bet tā būs sauss, jo īpaši karbonāde. Nu vienīgi kakla karbonāde būs mazliet labāk. A var arī tā -sāls, maltie pipari, ķiploks mazliet lauru lapas. Noturēt labāk ilgāk kā nedēļu un tad pirms žāvēšanas dienas iemērkt uz nakti ūdenī. Ja ilgāk domāts glabāt, tad vēlams pārsālīt pēc nedēļas. Nu jāskatās, vai sāls ir izkususi.
28.decembris 2018, 19:51 | links