Vēlos paprovēt reņģes un lucīšus nokūpināt, kādā karstumā un cik ilgi būtu optimāli?
5.jūnijs 2015, 13:36 | links
cinkotus vai krāsainos stieņus nekādā gadījumā (smagie metāli), tikai dzelzs vai nerūsējošais.
Juurasbullis, 5.jūnijs 2015, 19:18
Vara stieple 1,5mm neko neturēs,visas zivis nobirs...Par traukiem-vara traukos pat zapti vāra,traukiem jābūt spožiem,noberztiem,jo indīga ir patina-varš palicis zaļš...(laikam vara sulfāts)
Arvids8, 5.jūnijs 2015, 19:55
Vara stieple 1,5mm neko neturēs,visas zivis nobirs...Par traukiem-vara traukos pat zapti vāra,traukiem jābūt spožiem,noberztiem,jo indīga ir patina-varš palicis zaļš...(laikam vara sulfāts)
Arvids8, 5.jūnijs 2015, 19:55
lai labi garšo! ;)
Juurasbullis, 5.jūnijs 2015, 20:33
Tikko dabūju mazliet vējenes, gribu nokūpināt, bet nevaru izštukot- var vērt caur aci vai labāk kā zuti, apsiet ar striķi un pakārt?
spura, 6.jūnijs 2015, 14:12
Tikko dabūju mazliet vējenes, gribu nokūpināt, bet nevaru izštukot- var vērt caur aci vai labāk kā zuti, apsiet ar striķi un pakārt?
spura, 6.jūnijs 2015, 14:12
..lieta tāda ,ka dažreiz zivis ir rūgtenas vai nedaudz sīvas... lieku čiekururus..
Dzeieirs, 8.jūnijs 2015, 17:52