Kūpinātavas

Ir kāds lietojis tāda tipa?
Kādas atsauksmes. Tieši arī domāju par kūpinātavu zivtiņai un kādai vistiņai.
19.marts 2011, 21:22 | links
 
Isak sakot, ieks www.ss.lv sadalja atputa-turisma inventars ir tris piedavajumi ar kupinatavam cena 130-140 ls, izskatas loti labi, nav verts pasm cakareties, vieglak nopirkt un lietot manuprat, ka neka manta ir gandriz visam muzam
19.marts 2011, 21:19 | links
 
Apssījos cena laba bet es vairs nevienai kūpinātavai uguni cauri nelaidīšu Tikai karstumu un dūmu Šai kūpinātavai vajag izlaist skursteni caur ārpusi un būtu tuvu ideālam Durtiņas ērta kontrole U.t.t
19.marts 2011, 21:12 | links
 
re kas intersants neta atrodams, man liekas ka praktisks un ari cena pievilciiga
http://www.ss.lv/lv/entertainment/tourism/tourism-inventory/
19.marts 2011, 21:06 | links
 
Tūlīt bāzīšu vistas ceplī. Pēc Buma receptes samarinējām ;) tikai T grādus gan pa savam :) Chpoksh :)
18.marts 2011, 19:10 | links
 
Nepaslinko un pašķirsti sākuma lappuses :) tur bums ir ļoooti konkreti visu pateicis un bildes arī....
5.marts 2011, 18:51 | links
 
neesmu taisījis :(
5.marts 2011, 18:08 | links
 
Labdien...
Ka gatavot Kūpinātavas Rauda un asari receptes..
5.marts 2011, 18:05 | links
 
Kā pareizi kūpināt lucīšus?
Ja pareizi domāju, tad šie jādur caur acīm, bet cik liela temperatūra un cik ilgi nevaru sameklēt tīmeklī.
21.februāris 2011, 14:07 | links
 
AndrisABC- O, paldies, tie apakšējie ir tie ko meklēju!!!
18.februāris 2011, 09:59 | links
 
Paldies visiem!!
18.februāris 2011, 09:44 | links
 
labāk taisīt no nerūsējošā tērauda, neizdegs tik ātri...a kā taisīt - tas atkarīgs no tehnoloģijām kas tev vai tavai darbnīcai pieejamas - var būt ar bīdāmu vāku, vai bīdāmu sānu. iekšā vajag resti uz kājiņām, to var uztaisīt no vecas grila restes - nogriež vajadzīgā izmērā un noloka kājiņas
18.februāris 2011, 09:39 | links
 
dinno
iekopē youtubē šito копчение рыбы. tur šo to var atrast par to kasti un kūpināšanas principu.
18.februāris 2011, 09:34 | links
 
Paldies par atbildēm,sevišķi Bums. Vēlviens jautājums,kādai kastei jābūt un kā aprīkotai. (nedomāju izmēru,tas protams pēc krāsns mutes)Piedodiet,ja uzdodu stūlbus jautājumus! :)
18.februāris 2011, 09:28 | links
 
 
ko jūs veči uz to hi-tech krituši...infrasarkanie termometri, vilkmes regulatori, automātiskais kurināmā padevējs u.c. :))) žāvēšana ir daudz senāks ēdiena gatavošanas veids kā piem. vārīšana, tāpēc vajag visu pa vecam darīt :)
18.februāris 2011, 09:27 | links
 
es teikšu tā - kastē kūpināta protams arī ir ok, ja ar ceptu salīdzina, tomēr mucā kūpinātai ir cits smeķis.

man vēl no krievu laikiem ir mazā tūristu kūpinātava - ņerž kastīte 20x40x10cm, apakšā alkšņa skaida un uz restītēm zivs, 1 zivi var nokūpināt. pagājšvasar uzzīmēju un pasūtīju lielo tūristu kūpinātavu - 50x50x20cm, pa 40ls uztaisīja. ir ok, bet bik ventilācijas caurumi jāizurbj.
18.februāris 2011, 09:21 | links
 
spura! tev vajag nevis termometru, bet vilkmes regulatoru un tad nebūs jāsēž klāt visu laiku. tas arī meklējams santehnikas veikalos un ir līdz 90 grādiem.
18.februāris 2011, 09:17 | links
 
Bez problēmām tikai kūpināmai kastei jābūt tādam lielumam ,lai Tu varēt iebāzt cauri krāsns durtiņām Vislabākais būtu visu ievietot tikko izkurinātā krāsni process būs ātrs un vienmērīgs Mazā daudzumā un kad negribās kurināt lielo mucu šo procedūru veicu kamīnā Nav ne smakas ne drazu viss čiki briki :DD
18.februāris 2011, 09:10 | links
 
Bez problēmām tikai kūpināmai kastei jābūt tādam lielumam ,lai Tu varēt iebāzt cauri krāsns durtiņām Vislabākais būtu visu ievietot tikko izkurinātā krāsni process būs ātrs un vienmērīgs Mazā daudzumā un kad negribās kurināt lielo mucu šo procedūru veicu kamīnā Nav ne smakas ne drazu viss čiki briki :DD
18.februāris 2011, 09:10 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager