Vakar 1.bāze.Cope non-stop no 11.00=16.00,bet svarā gan līdz 70gr.,ne šis ne tas.Viens bija 200gr.,bet ja visi būtu ņemti,kaste būtu pilna.Ne asakas!
24.janvāris 2016, 17:34 | links
Ka vispar Engure pie laivu bazem ar auto novietosanu- nav jamaksa? Varbut varat ieteikt kur labak piebraukt un kads vispar tur ledus ir?
Janis_B, 16.janvāris 2016, 22:28
Nu ielikt ūdu tiešām daudz gudrības nevajag un sportiskā tur tiešām maz!
jamikus, 13.janvāris 2016, 11:11
Nu ielikt ūdu tiešām daudz gudrības nevajag un sportiskā tur tiešām maz!
jamikus, 13.janvāris 2016, 11:11
Toties kāds azarts un adrenalīns, kad pamani "stojaku"!
jautājums sportistiem-kačokiem - jūsuprāt šahs, bridžs un biljards ir sports vai nav? :)
daddy_j, 13.janvāris 2016, 11:13
Dolo
Tu nemācēji šeit dzīvot , pat izdzīvot nemācēji , un biji spiests laisties prom , bet tagad esi iedomājies ka esi viss gudrākais un vari mums šeit palikušajiem pamācīt kā mums šeit jādzīvo . Dzīvo savā Vācijā un makšķerē pēc Vācijas noteikumiem , bet mēs paši zināsim kā mums šeit darīt .
Pēc tavas gradācijas , es arī esmu galenieks un uz ūdas noķertu līdaku , izvadīt , iedabūt lunkā , izvilkt uz ledus , man liekas daudz sportiskāk , nekā uz spininga noķertu līdaku truli pievilkt pie laivas vai krasta un iesmelt uztveramā tīkliņā .
gintsgg, 13.janvāris 2016, 11:56
Dolo
Kāpēc makšķerniekam ir jābūt sportistam.
Kāpēc tad Tu vispār ej makšķerēt. Nafig tu zivis moki.
jeeska, 13.janvāris 2016, 11:24
Doma ko pateicu tāda: ķert ar ūdām nav sportiski! Kuram rezultāts svarīgāks par procesu ir gaļinieks.
dolo, 13.janvāris 2016, 10:32
Pravietis DOLOOOO tagad noteiks, kas ir "sportiski" un kas nav :)
A varbūt VISsportiskāk ir skriet pakaļ, lekt virsū un ķert ar rokām? :) padomā par to, spiningotāj :)
Par gaļinieku neapvainojos, jo zivis man tiešām garšo un tās ir vērtīgs pārtikas produkts! :)
daddy_j, 13.janvāris 2016, 11:06