Pravietis [06.06.20]: Es tematu slēdzu. Kas vēlējās, tie mani saprata par ko stāsts. Skaļākie un aktīvākie vienmār ir bijuši ornitologu biedrības pulciņa biedri, nevis copmaņi. Novēlu "lakstīgalu klubam" veiksmi turpināt " молча" studēt likumus un atvērt savu interešu nodaļu. Problēma tikai viena, ka problēmu jums nav, " смотришь в книгу , видишь фигу ". Ornitologi paskatieties, kāds daudzums apmeklētāju nāk CL ar jautājumu, kur ir tās labākās copes vietas......., un ko jūs viņiem ieteiksiet. Ej, un meklē pats....
Tu jau nu, Pravieti, esi baigais copmanis!:))))
Ļoooti stipri zem viduslīmeņa esi! Tev tik divas tēmas bija, kur, pie veiksmes, varēji piebāzt savu ķerru un ledusskapi ar gaļu. Jūra (šaurā specializācijā- butes) un Varkaļu kanāls. Otrā barības un izdzīvošanas ķēde tg tev ir slēgta, paliek tikai butes, tā pēc var saprast tavu histēriju un nevēlēšanos iedziļināties!
Un man ir prieks, ka slēdz šo tēmu un bezjēdzīgo, nekompetento muldēšanu. Ar lielāko prieku mēs šo tēmu paturpināsim bez tevis, ja būs komenti no citiem izmisušiem gaļēdājiem, kuriem tag būs jācīnās par izdzīvošanu deļ slēgtās piekļuves savām vienīgajām zivju vietām!:)))