Par hokeju

kuriem interese hokejs
Uldēn Tev taisnība par laikiem, google māte to aptiprina.. Tik vajadzētu atrast internetā saiti kur varētu pafanot!:))) kaut kam pozitīvam vismaz..
22.novembris 2013, 21:02 | links

Šodien nesanāca iedziļināties spēļu sākuma laikos,un tieši gribēju rakstīt,ka man šodien pesimistisks noskaņojums par šodienas spēles rezultātu,un ka šodien prognozēju zaudējumu ar 2:4,kad atveru delfus un skatos,ka atkal trilleriska uzvara! Ārprāc!malači!
Tagad esmu Liepājā un tieši tagad pametu viesnīcas numuru un eju lūrēt uz Brieža cīņu-nekad neesmu bijis nevienā boksa mačā

raihs, 22.novembris 2013, 19:14
pozitīvā nozīmē apskaužu Tevi! :) Tieši vēlējos ar tikt uz Liepāju un skatīties kā Mairim ies.
Interesanti, varēs internetā skatīties cīņu ar?? Un cikos sākas?

mjuniors, 22.novembris 2013, 20:57

Liekas ka 23-00 cīņa ,vai tik nebija, ka pa eorosportu rādīs?
22.novembris 2013, 20:58 | links

Šodien nesanāca iedziļināties spēļu sākuma laikos,un tieši gribēju rakstīt,ka man šodien pesimistisks noskaņojums par šodienas spēles rezultātu,un ka šodien prognozēju zaudējumu ar 2:4,kad atveru delfus un skatos,ka atkal trilleriska uzvara! Ārprāc!malači!
Tagad esmu Liepājā un tieši tagad pametu viesnīcas numuru un eju lūrēt uz Brieža cīņu-nekad neesmu bijis nevienā boksa mačā

raihs, 22.novembris 2013, 19:14

pozitīvā nozīmē apskaužu Tevi! :) Tieši vēlējos ar tikt uz Liepāju un skatīties kā Mairim ies.
Interesanti, varēs internetā skatīties cīņu ar?? Un cikos sākas?
22.novembris 2013, 20:57 | links

raih,
rakstveida atskaite obligāta
22.novembris 2013, 19:40 | links

22.novembris 2013, 19:14 | links

kā jums liekas, paņemsim barys? totalizatorā labs koeficients. :))

edijs., 20.novembris 2013, 21:48

Kāds ir? Kaut kā ātrumā nevaru atrast.
20.novembris 2013, 21:59 | links

kā jums liekas, paņemsim barys? totalizatorā labs koeficients. :))
20.novembris 2013, 21:48 | links

Raih, tur jau nevajag īsti hokejzinības, pamats visam ir komanda, komandas spēle un psiholoģija. Labs treneris ir ļoti labs psihologs, kas zin katram spēlētājam pieeju, lai motivētu , citu paslavē, citu pavelk uz zoba.... Kā arī ja komanda ir tiešām komanda, kurai ir līderis (Ozoliņš), tad čaļi cīnās kapājas, viens otru piesedz, ir kas sapurina čaļus no iekšpuses.
PAgājušosezon kas bija C Galviņš, pilna demokrātija cik saprotu bija, arī treneris no sākuma nekāds Peķka, nu lūk.
Un tad jau nāk spēlētāju meistarība un pareizi salikt kopā spēlētājus, atrast ķīmiju starp viņiem.
No zvaigžņu bara jau ar nekas nesanāks lāga, to ļeņingradas SKA pierāda, ka nav kas stāriem ūdeni un šaibas pienes.
20.novembris 2013, 12:11 | links

Raih pagājšgad nebīja cilvēks uz soliņa,kas visu laiku stāstītu kas jādara un ko nevajag darīt kad iziet uz laukuma.. Psiholoģiski arī tas ko dod ,tā man liekas.

Pagājšsezons mēs pie 0-2 vai kad pirmie zaudējām vārtus tādi nekādi uzreiz sākām izskatīties.
20.novembris 2013, 11:58 | links

Personiski man trūkst hokejzinību,lai izprastu,kādēļ mēs pagājušajā gadā šādās spēlēs vienmēr zaudējām ar vieniem vārtiem,bet šogad-uzvaram? Par daudz tādu spēļu,lai uzskatītu to par nejaušību vai veiksmi.
20.novembris 2013, 11:45 | links

Vakar varēja būt viegli,ja trešos pie 3/5 iemestu:)

raihs, 20.novembris 2013, 10:24

Raih mūsējie savādāk šosezon nemāk uzvarēt bez intrigas :)

Bet jā piekrītu būtu iemetuši pie 5-3 tad avto nolūztu pilnībā
20.novembris 2013, 10:26 | links

Vakar varēja būt viegli,ja trešos pie 3/5 iemestu:)
20.novembris 2013, 10:24 | links

Man jau ar liekas,ka būs baigi grūti. Ja dabūs 50% punktu,tas būtu ideāli

raihs, 20.novembris 2013, 08:17

Kad ir bijis viegli!!
20.novembris 2013, 08:42 | links

Man jau ar liekas,ka būs baigi grūti. Ja dabūs 50% punktu,tas būtu ideāli
20.novembris 2013, 08:17 | links

nezkapec tresaja perioda apstajas un radija pasi sev problemas.liekas ka gaidams gruts izbraukums.atkal tie pasi pretinieki kas bij saja majas ture.nu omska toc gribes atriebties.reku intresantas zinas saistiba ar u-21 futbola izlasi.koz tapat ka basketboliski.
20.novembris 2013, 06:52 | links

Veiksmīga mājas sērija- 10 punkti kabatā!
19.novembris 2013, 21:50 | links

Otrie vārti bija ģeniāli :)
19.novembris 2013, 19:59 | links

vidiks labs
18.novembris 2013, 18:30 | links

Biju arī es, vakar arēnā,viss super,arī stāvieta super,pie pašas arēnas un par baltu velti,tikai laicīgi vajag izkasīties:)Pat nobrīnījos,ka noņemtas daudzas aizlieguma zīmes pie arēnas, un paradījušas jaunas P !!!
Sveicieni visiem svētkos:))
18.novembris 2013, 17:55 | links

Sāku saprast, kāpēc vitjazi tik ļoti "mīlēja" Omsku.
18.novembris 2013, 17:25 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager