Par hokeju

kuriem interese hokejs
Tas tiesa! Pret visām Tevis nosauktajām tas būs īsts pārbaudījums, neaizmirstam Loko, kas 7dien.
21.septembris 2012, 17:17 | links

Es tak nevienu nenonievāju,bet vēl taču mums nav bijuši ne Ak Bars,ne Salavats,ne Magņitka,ne MD,ne SKA,ne utt.........
21.septembris 2012, 17:03 | links

Raihs,
tapat Sibir, Lev, CSKA un Amur nevarētu saukt par zemē metamam komandām. visas tās ir reālas pretendentes uz play off
21.septembris 2012, 16:55 | links

Nu es jau vairāk pēc pagājušā gada datiem spriežu. Pagaidām šī gada tabulās vēl nav vērts lūrēt.
21.septembris 2012, 16:52 | links

Nu LEV jau tagad ir visas khl lideris, sibirj 4, amur 8, cska 9. ta ka nav ta ka pirma ista komanda atlants 6 pagaidam
21.septembris 2012, 16:24 | links

Atlants tak principā ir pirmais cik necik nopietnais pretinieks-visi iepriekšējie bijuši no lejasgala
21.septembris 2012, 16:22 | links

... vajadzētu būt interesantai spēlei šodien, atlants gan nekad nav paticis, bet ārpus 8nieka viņi šķiet nav bijuši. gribas redzēt, vai dinama var normāli nospēlēt uzbrukumā
21.septembris 2012, 16:06 | links

Re-nekur tas Ozo nemaz nav ticis
21.septembris 2012, 14:23 | links

kungi, es domaju ka nav ko krāmēties ap OZO :)
tas vai spēlēs(šajā gadījumā nespēlēs) ozo DR jau bija skaidrs sen un tagad parcilāt to vēlreiz un teikt ka Ozo ir naudas racējs ir pilnīgi lieki (un pat ja būtu vēlme nopelnīt vairāk, kurš to var nosodīt? neviens!). Pirmās runās, ka Ozo šajā sezonā vairs nebūs DR jau bija pagājušajā gadā, kad vēl sezona nebija beigusies. Cena 3kk noteikti nebija paceļama DR un tapēc, iespējams, ar ozo vairs nerēķinājās veicot pirkumus tērēja arī to naudas daļu, kas potenciāli varēja būt Ozo alga. Pēc cenas samazināšanas uz puse DR vairs nav brīvo naudas līdzekļu ar ko piesaistīt Sandi. Pieļauju, ka pats spēlētājs savas pēdējās(pēdējo) sezonu labprāt aizvadītu klubā, kuram ir potenciāls izcīnīt kausu, jo kurš gan to nevēlētos savā karjēras norietā? Vai Atlant pacels kausu tas ir cits jautājums? Bet vai primārais mērķis Ozo bija tik Atlant, tas jau arī diskutējams ;)

Protams, kā līdzjutējs es labprāt redzētu ozo DR, bet vai reāli tas ir vajadzīgs? Uz doto brīdi mums pietiekoši labi funkcionē aizsardzības līnija. Palīgs uzbrukumā/vairākumos? Jā, varbūt, bet es ticu, ka iespēlēsies gan importi, gan pašmāju censoņi un būs OK.
21.septembris 2012, 10:18 | links

veči atslābstam,naudu cita kabatā skaitīt nav labais tonis ! bet,turpinot tēmu,naudas nekad nav par daudz un es piekrītu Lbruno teiktajam !
20.septembris 2012, 20:10 | links

nereali labi dragaa pietam :) lido taka traks :)
Nostijos speli ar malkinu,nu tik loti neaizrava. ovijs kapaa smukaak :)
20.septembris 2012, 20:10 | links

ovečkins jau dragā uz ledus - znaroka dinamo
20.septembris 2012, 19:47 | links

Baltais, vēl nav 18, lai teiktu, ka nekāds hokejsists no manis nesanāks, bet nu... Varbūt arī nepiedāvās. :))

Bet es, protams, domāju pie tās naudas, kas grozās ap Ozo. Viņš Nhl sezonā ap 5 ļimoni dabūja, iekrājis ir. Nedomāju, ka viņam tas pus citrons ir TIK ļoti nozīmīgs. Bet redz, laikam, ka tomēr ir.
20.septembris 2012, 17:34 | links

milijonas9
Pats gan jau par pusļimonu pat Habarovsku aizskrietu,bet Tev neviens nepiedāvās:)
20.septembris 2012, 14:28 | links

Nu laižat!!!Dažam 1/2 citrons vairs nav kāposts???
Bez Ozo RD spēlei pietrūkst elegances.Pat teikšu-nav spēle. Kapājamies.Viss kaut kā samocīts.Nav vairākuma izspēles.Esošās 1.vijoles aizsardzībā kā tramvaji uz sliedēm.Darbības prognozējamas.
Jā,Ozo uz zilās reizēm ierāva auzās,bet viņš spēlēja un veidoja spēli.Viņa nestandarta gājieni un piespēles!Hokeja saldaisēdiens!
Trenniņos un nometnēs visa komanda ap viņu "trinās".Smaidīgs,pajoko.
20.septembris 2012, 14:20 | links

Patika Apollo komentāros - Ieskatieties vērīgāk attēlā, un jūs sapratīsiet, ka līgums ir parakstīts ar Aldari!!!:) -labais :D
20.septembris 2012, 11:15 | links

Nez, tas tīri mans subjektīvais viedoklis, bet kāda rutka pēc Ozo kādam vēl ir vajadzīgs? To naudu tak komandā var lietderīgāk iztērēt.
20.septembris 2012, 07:44 | links

Ozoliņam jauns rekords. Manuprāt, nekad tik vēlu nav aprakstījis līgumu. Nu vēl jau nav officiāli, bet ja klubs jau ir palaidis baumu, tad tuvākajās dienās parakstīs. Runa gāja par pusotru ļimonu. Diezgan stulbi, jo varēja sākumā dabūt 3.. Un RD piedāvāja vienu... Es dēļ tā pus ļimona būtu palicis mājās.
20.septembris 2012, 06:56 | links

intresanti par kadam naudinam,salidzinot ar to ko RD sanema.
20.septembris 2012, 06:04 | links

Ozolins paraksta ligumu ar Atlant.
20.septembris 2012, 00:20 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager