Par hokeju

kuriem interese hokejs

Es nezinu par kādām sezonām iet runa, bet punktus viņš ir guvis. Nē, labs viņš nav, bet ciešams...Viņš kādreiz izlasē pie mums arī spēlēja, savu darbu viņš zina ....
10.oktobris 2011, 08:56 | links

Labs uzbrucējs,kas sezonā negūst nevienu punktu :) To ka savu darbu viņs prot,un līdz savainojumam bij viens no labākajiem policistiem :)
10.oktobris 2011, 08:46 | links

Silpiev- nē es uzrakstīju to ko es gribēju teikt. Vismaz viņa komandas treneris intervijā teica, ka viņiem nav vajadzīgs tikai kauslis, bet arī spēlētājs...
10.oktobris 2011, 08:41 | links

Raihs, Lembim tak ar vairs nav piķa, tāpēc jau paziņoja ka pats tagad drukās kautkādus konfekšu papīrīšus ;P
:)))
10.oktobris 2011, 08:35 | links

Rolis tu gribēji teikt priekš khl ciešams uzbrucējs,Ivanānam jau neprasa mest vārtus,bet ierādīt vietu.

gaigars pajoliņi,ne pajoliņi,bet kad vitjaz nevlk uz kašķi tīri normāli spelē..

Protams puse komanda atsaldēta,kur redzēts ka guļošus sit. Ozo malacis, savādāk cibuļski būtu sasitis.. Brīnos ka tie divi,kas diskutēja tur uz noraidītā soliņa,ka prsonālam neiedeva bietē :D
10.oktobris 2011, 08:24 | links

Diez vai viņam tos 400 000$ NHL maksā, te vienu brīdi presē jau pavīdēja doma ka šis varētu Rīgā spēlēt. Es jau tikai par un vairākkārt esmu to minējis, ka viņš ir vajadzīgs, pie tam viņš ir ne tikai ledus bokseris, bet arī priekš NHL ciešams uzbrucējs :)
10.oktobris 2011, 06:57 | links

Tad, kad ivanāns atgūs formu un atsāks spēlēt, tiešām noderētu komandai. domāju, ka 200 000 normālam spēlētājam nebūtu daudz. Un tāda varētu būt viņa alga.
10.oktobris 2011, 06:42 | links

redzejat Vitjaz kluba vadibas lozu...nafig tada komanda vajadziga.vai tik mes tagad nebusim vinu niknakie ienaidnieki,ka Omska un Rigas spele gaidams turpinajums.vai ari vini tikai majas kaujas a izbraukuma ne.tie kanadiesu kausli NHL netika tapec ka sudigi spele,vai tapec ka sudigi kaujas?noslegt kadu vienas dienas ligumu kaut vai ar Ivananu lai parmaca tos mudakus.
10.oktobris 2011, 06:06 | links

RD katastrofāli trūkst piķa... Varbūt notirgot komandu Lembergam? Būtu Ventspils "Dinamo"! Kāda vaina? Moš Ovečkinu varētu iepirkt? Vai vismaz visus iztirgotos latviešus atpakaļ dabūt?
Ja būtu Sējējam bik vairāk rocības,Kārlis šodien Čehovā močītos........
10.oktobris 2011, 00:03 | links

Paldies, to jau redzēju .....Gribējās visu spēli noskatīties, laikam būs uz rītdienu jāatstā .
9.oktobris 2011, 21:09 | links

Momenti ir te. http://sportacentrs.com/hokejs/khl/video/09102011-ozo_rada_klasi_dinamo_izkaujas_un_sagrauj

Es ari visu spēli neredzēju. tik cik lido iečolēju. :)
9.oktobris 2011, 21:06 | links

Kur var noskatīties spēles atkārtojumu, es domāju tagad, nevis rīt pa dienu :) ?
9.oktobris 2011, 21:01 | links

Nu tik zemiski spēlē vityaz. NEvis godīgi nocīnīsies 60 minūtes, bet ies, kaut ko ārdīsies un kausies. Ozo vienkārši teicami. Ideāla kapteiņa parauga paraugs. Vienkārši ideāli. Super. Sprukts beigās ar Brenanu nolika. Nu jā, jā sasita mums cibuļski, un lundmarku, bet interesanti, ka viņi nevis visu laiku provacēja Jāni, Jēkabu, Karsumu, vai kādu citu lielu vīru, bet mazos ātros. Miķeli, lundamrku... Vienkaŗši mīkstie. Kauns, ka tāda komanda spēlē KHL. Ozo! Tava uzvara!
9.oktobris 2011, 20:58 | links

Nu jau beidzot pēc hokeja izskatījās;))
9.oktobris 2011, 18:52 | links

Paskatās video youtube.com par Jeremy Yablonski.Nu čalis ar nepareizo domāšanu.Normāli čaļi ar tādu sportu nenodarbojas.Cepuri nost Ozo priekšā pēc spēles ar Vitjaz.
9.oktobris 2011, 18:39 | links

es neesmu rejējs..,katrai komandai ir kapumi un kritumi..pec visām neveiksmēm nāk veiksmes..nevar neveikties vislaik..!
9.oktobris 2011, 18:25 | links

Nu jā, tagad visi slavēs DR, visi rējēji tagad būs lielie fani. Spēli neredzēju, bet nu viena uzvara pret tādiem pajoļiem, kas neko no hokeja nejēdz, neko neizsaka.
9.oktobris 2011, 18:21 | links

tādi debīleņi tie viķaz...lohu bars! sajaukuši halli ar ringu..! mudaki..!
9.oktobris 2011, 18:21 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager