Par hokeju

kuriem interese hokejs
Lv galvenā problēma jau ir tā, ka piemēram, vēl desmit gadu atpakaļ neviens nerunāja par dāņiem, norvēgiem un citiem tāda līmeņa hokejistiem . Viņu līmenis ir acīmredzami audzis, bet mūsējais - visu laiku pret izslēgšanu cīnās . Tur ir gan Latvijas hokeja federācijas "nopelns" gan galvenā izlases trenera, kas principā jau pirms spēles ar Baltkrieviem jau atteicās no komandas . Ja spēlētaji paši rīko komandas apspriedes bez trenera, pēc kuras gūst savu pirmo uzvaru pēc zaudējumu sērijas, nu ko var vispār piebilst ....
8.maijs 2011, 10:56 | links

vo.pareiza domasana.
8.maijs 2011, 10:32 | links

raihs neaizgaja spele pret daniem,un tad jau sabruka morali
8.maijs 2011, 10:13 | links

Protams,ka jāmočījās ir ar visiem! Nu papaveicās ar tiem dāņiem,nepaveicās... Bet kas bija par spēli ar čehiem!Super!Kas par goliem! A ko viņi tur iebakstīja?Kaut kādas pļuhas-haļavas! Lai vai kā-es biju ļoooti pārsteigts par tik labu spēli. Kas notika pēc tam-nesaprotu... Turam īkšķus šovakar!
8.maijs 2011, 10:03 | links

Vispar jabut lepnam ,ka tada maza latvija cinas A grupa. No valsts nekads atbalsts,vieniga cikstesana. A speletaji pec sezonas kluba iet un cinas. Riskejot ar savainojumiem .!! Ne atpusas. to ka kads negrib spelet latvijas izlase,nu un bus jaunajiem pieredze!!

Bet atrodas,tomer jefini,kas sacerejusies ka vajag tikai uzvaras un viss,to ka nejiet spele,janoliek- fui Jums.

Es pat pie 0-10,celtos kajas un atbalstitu ,tapec ka ta ir Latvijas komanda. Buss skaisti mirkli,un ne tik skaisti,bet atrodas noliceji.. ,, Kas no hokeja nejedz,, Ja mes saglabasim vietu A grupa,sitie pasi noliceji,teiks malaci,labi ka taa.bet ja izskritisim buss visi portali ar debiliem tekstiem.!!
8.maijs 2011, 10:01 | links

vilkzivs tev labak patiktu ja mes pret stiprakiem pretiniekiem speletu ar pusspeku un tad to vienu speli mocitu.tad otraja karta atkal dalitu,sodien atdodamies,a vot rit ar sitiem mauksim ka nakas....man jau liekas ka Latvija tapec ir vislabakie fani pasaule jo cinas katra maca,pret jebkuru pretinieku.un ja cinijies lidz galam ,bet tomer zaudeji tapat tevi pavada ar aplausiem kajas stavot.sogad nesanaca,janoturas A divizija un nakamgad jamegina atkal.ja mes gribam astotnieku punkti janem jau pirmaja karta.
8.maijs 2011, 09:50 | links

aigaaigars-cik ''čempjus'' pats esi klātienē skatījies?:)Baigais erudīts pēkšņi uzradies!P.S. Manā bilancē-5...
7.maijs 2011, 18:29 | links

aigaigar...plnīgs bulšits no tavas puses...kā var kaut ko pozetīvu par izlasi pateikt pēc slovēnijas spēli? Man piemēram patiktu ja mūsējie būtu hujova vinējuši dāņus,nevis afigena skaisti papisuši čehiem un nekam nederīgu punktu ieguvuši no somiem...beidzot tā kā vaidzētu nolaisties uz zemes un sākt saprast kuras mums ir svsrīgākās spēles...un tici man daudz fani to saprastu labāk ne kā to kur tagat mēs esam;)
7.maijs 2011, 17:07 | links

Vēl jau rīt Austrieši janomazgā un viss čikiniekā:)
7.maijs 2011, 15:44 | links

nezinaju,ka 4.maijā Latvijai ir neatkaribas diena !
Znarok ak vai v ai...
7.maijs 2011, 15:40 | links

Es pats sapinos savos vārdos, doma bija tāda, ne tā pateicu. Kad iet labi, tad visi ir lielie fani. Bet, kad komandai neveicas, tad - jā, viņi jau spēlēt nejēdz, aj kas vispār tā Latvija, neko nevar, jāsūta mājās. Kad komandai neiet, tad tikai parādās, kurš ir īsts fans, bet kurš tāds svētdiennieks :))
7.maijs 2011, 15:38 | links

apsveicu visus ar pirmo, un tik ļoti svarīgo uzvaru ;)
7.maijs 2011, 15:37 | links

Znaroks arī atzina, ka ir vīlies, ka neviens viņu un izlases hokejistus nav apsveicis 4.maija Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svētkos. "Nezinu, kā es varu uzmundrināt savu komandu. Vakar Latvijai bija neatkarības diena, bet es kaut kā neesmu manījis, ka mani kāds apsveiktu.
re kur problēmu sakne:)
7.maijs 2011, 15:36 | links

Ne tiesi preteji tie ir cilveki, kas kad labi saka, re ka musejie, patrioti u.t.t. bet kad gruti laiki, beg ka zurkas no slikstosa kuga un metas vainot visus citus, nesaprotot, ka valsti, kura pat anv 2milijoni iedzivotaji sis te ir UNIKUMS! Pasaules popularakajos sporta veidos, cilveki uzskata par Brinumiem Lietuva-basketbols Latvija-Hokejs Futbols-Danija! Vajag atcereties ari, ka ASV un vel daudzi grandi pat ir cinijusies par paliksanu!
7.maijs 2011, 14:59 | links

Nav jēgas ar tiem ''vienas dienas faniem" strīdeties, viņiem nekad nebūs labi, pat ja 10-0 saliktu Kanādu, gan jau atrastu, kur piesieties!
7.maijs 2011, 14:52 | links

Beidz tak kunkstet un doma pozitivi,, tagad viss pasu vecu rokas, ari Austrija nem Slovenus,ta ka tikai janotur
7.maijs 2011, 14:14 | links

ir ir pilniga kartiba ... ierastais scenarijs ... 3:2 jau :)
7.maijs 2011, 14:07 | links

var redzet ka ir sanemusies.un ieksa ari sodien krit.ta turpinat jo beigas varbut ari bus jaskaita vartu starpiba.
7.maijs 2011, 13:54 | links

Viss ir pilniga kartiba. 3:0 jau pirmaja perioda .
7.maijs 2011, 13:47 | links

Viss ir pilniga kartiba. 3:0 jau pirmaja perioda .
7.maijs 2011, 13:46 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager