Par hokeju

kuriem interese hokejs
nu neskrieniet ratiem pa prieksu.vel nekur mes neesam izkritusi.tiem speletajiem domajams ari ir pasciena un rit ar bulbasiem sitisies uz visiem 100 procentiem.
6.maijs 2011, 19:12 | links

Skumji palika !!! Resnie Rīgas kungi pat atbalsta vēstuli nenosūtija !
6.maijs 2011, 19:04 | links

> zaceps
skatos, ka tev seit loti daudz pieder, lai so valsti sauktu par savu.
6.maijs 2011, 11:19 | links

To Zaceps
Skumji ir tas, ka man no malas skatoties šķiet, ka tā bodīte ko par LHF sauc čakarē izlases čaļus. Nevelti Sprukts pateica kategorisku nē. Otrs - LHF negrib saprat, ka Znaroks kā treneris ir nespējīgs mainīt spēles taktiku no pretuzbrukumiem uz spiediena spēli pretinieka zonā. Toties pretī Kirovam nerunā. Ja atceramies tad bija Kurre un Edmunds Vasiļjevs, kuri ilgi nenoturējās trenera amatā. Kaut gan man domāt, viņi bija labāki stratēģi un psihologi nekā Znaroks. Un viss tas rezultējas budžeta naudās, kuras nelīdz galam ir godīgi sadalītas LHFā. Sorry, tas mans skatījums kā līdzjutējam.
6.maijs 2011, 09:57 | links

nja, es ar to interviju redzēju, palika žēl gan Znaroku, gan komandas...
6.maijs 2011, 09:54 | links

Znaroks pareiz pateica,vai ta kads atcerejas par speletajiem 4 .maija. kuri jau 15 gadus cinas elitē..
6.maijs 2011, 09:52 | links

GBR varētu tur pat no emigrantiem latviešu uztaisīt komandu :DD
6.maijs 2011, 09:50 | links

a kas vainas B divīzijai, nebūs nauda jātērē braucieniem, tur ee lt gb ua pl :)

Redzat hokejā mēs igauņiem ieliekam! :D
6.maijs 2011, 09:50 | links

SKUMJI!Tas,kas notiek hokejā,ļoti labi atspoguļo,kas notiek mūsu valstī.Kas var,tam nav motivācijas,kas grib,tam nesanāk,un tā mēs, gan uz hokeja laukuma, gan mūsu zemītē, rullējam no kalna lejā galīgā pesimismā,caurumā,kur saule neiespīd.Kur paliek cīņas spars un pašlepnums par savu valsti?vai tiešām visu izšķir budžets,kas atvēlēts komandai?
6.maijs 2011, 09:49 | links

divas,divas paliek
6.maijs 2011, 09:41 | links

Tā Latvijas hokeja zivs jau gadus 10 atpakaļ sāka pūt no galvas - Kirova rebes, mūžīgās problēmas ar apdorišnāšanas naudām. Tagad puvums nonācis līdz zivs astei. Un kā zinām - puvusi zivs nelabi ož un sadalās. Viss kā dabā. :))
6.maijs 2011, 09:41 | links

nu ja 2 komandas paliek, tad vēl cerība ir, ja viena, tad nekā.
6.maijs 2011, 09:34 | links

Gan buss labi.. znaroks nolamasies un buss okey :)
6.maijs 2011, 09:08 | links

es jau nu spēles pret čehiem un somiem nesauktu par bezcerīgām. Tad jau drīzāk pret slovēņiem bija bezcerīgi. Bet nu esam tur kur esam...
6.maijs 2011, 09:04 | links

Znaroku jau sen vajadzēja "ziepēs" ar tādu taktiku! Nahr.. bezcerīgi sisties ar čehiem un somiem un nebūt gataviem uz izšķirošo momentu! Šis nav pirmais gads!!! Žēl čaļu, kas tagad pavisam zaudēs stimulus! Komandu nākamajam gadam būs grūti savākt, lai tiktu ārā no B grupas!!!
6.maijs 2011, 08:58 | links

es ceru, ka OZO nesolīs honorārus no savas kabatas. Jo tas vēl vairāk degradēs hokeju, tjipo nospēlē sūdīgi, iedos naudu tad uzspēlēs labāk.

Man domāt iemesls, ir tāds, ka nevienam nekas nav jāpierāda, vieta Dinamo ir, alga laba, dzīvo mājās, nekur nav jāplēšās. KHL skauti vēro, PČ neko baigi atrādīties nevajag. A kuļi plēsties?

Gan jau šitais pāries, būs labi, Paspēlēs B grupā būs vairāk uzvaru, pozitīvākas emocijas :)
6.maijs 2011, 08:57 | links

Ja abas vinēs pamatlaikā, tad nevar izkrist, pat teorētiski!
6.maijs 2011, 08:55 | links

Pag-kas tur notiek? Pat ja mēs uzvaram abas,tāpat varam nepalikt A grupā? Kas tad mūs vēl apsteigs? Cik sapratu,tad 2 komandas paliek, 2 laižas uz B grupu,ja?
6.maijs 2011, 08:50 | links

Palikt ir ļoti grūti, domāju ka Slovēņi visus vinnēs.

Skatījos viņu spēles, bija pelnījuši iet tālāk.

Mūsējiem pārāk daudzi ir satraumēti, pārējiem psiholoģiskā bedre.

Pieļauju ka OZO piesolīs lielus honorārus no savas kabatas, lai vinnē atlikušās spēles, bet vai tas līdzēs ja SLO vinnēs pārējos, diemžēl ne.

Domāju, ka čaļiem vienkārši ir psiholoģiskais nokdauns.
6.maijs 2011, 08:44 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager