Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Rīgas pašvaldības policijas Ūdenslīdēju, glābēju un civilās aizsardzības nodaļas priekšnieks Edgars Rudzītis | 23.februāris 2012, 12:15 | 8 komentāri | 3044 skatījumi

Ja konstatējat nelikumīgus zvejas rīkus

2011. gadā Rīgas dome pilnvaroja Rīgas pašvaldības policiju veikt rūpnieciskās zvejas kontroli. Rīgas pašvaldības policijas Ūdenslīdēju, glābēju un civilās aizsardzības nodaļas darbinieki 2011.gadā Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā esošajās ūdens tilpēs izņēma 249 nelikumīgos zvejas rīkus (tīklus), kuru kopējais garums bija 12660,5 metri.

Konstatējot nelikumīgos zvejas rīkus Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā esošajās ūdens tilpēs, jebkurā diennakts laikā nekavējoties jāinformē Rīgas pašvaldības policijas Ūdenslīdēju, glābēju un civilās aizsardzības nodaļas dežūrdaļa-glābšanas stacija „ĶĪŠEZERS” Pāvu ielā 16, Rīgā, tālruņa numuri 67518202, 112 vai 110. Zvaniet un informējiet par nelikumīgu rūpniecisko zveju vai makšķerēšanas noteikumu neievērošanas gadījumiem.

Nepieciešamības gadījumā varat sazināties ar Rīgas pašvaldības policijas Ūdenslīdēju, glābēju un civilās aizsardzības nodaļas priekšnieku Edgaru Rudzīti, e-pasts Edgars.Rudzitis@riga.lv.

 
 
[8] Komentāri | dilst | aug
 
zans
zans :

A ko darīt citos rajonos?

23.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
skutans

citi rajoni neko... lilastes kanālā uz leju ,vietā kur siltumtrases trubas iet pāri kanālam uz sabrukušo ,pamesto cccp armijas daļas ēku gadus 5-7 nabaga dzīvojošie bezpajumtnieki ,kas tur mitinās pārtiek no zivīm, jo tai vietā "televizori" stāv gadiem... protams, nav jēga te vāvuļot ,jo tāpat valsts ir bezspēcīga še kaut ko darīt (carnikavas dome). žēl , asaris vairs neķerās lilastes ez. rudeņos,kā gadus 4 iepriekš ,to redz ,jūt un apliecina lilastes ez. makšķernieki un atpūtas bāzu saimnieki. nabagāks arī dūņezers paliek ,zivju migrācija nopietni tiek traucēta, tagad tās ir sekas un realitāte...:(((((((((((((

25.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
skutans

negribās arī še kādu vainot- nabaga bezpajumtniekus ,kam tas ir vienīgais iztikas līdzeklis (vasarā ogas nāk klāt), jo valsts maz ko dara viņu labā. nedz kontrolējošās iestādes, jo valstij nepietiek līdzekļu... tādi diemžēl neapskaužami fakti un realitāte makšķerniekiem:(((

25.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
karlos

citos rajonos var brakonēt uz velna paraušanu!

25.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
Erudzis

Skutan, neticās, ka bezpajumtnieiks var ielikt 900m garu tīklu Daugavā "lašu laikā" vai 300m garu tīklu Juglas ezerā.

25.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
skutans

erudzi ,še runa tikai par konkrēto vietu -lilastes kanālu.

26.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
adriatico

Nu neziņošu! Lai tiek cilvēkiem,ja nav citu variantu! Sāk pieriebties šis mednieku-makšķernieku biznesiņš-visu licencējam,savācam piķi,skata pēc sēnalas atmetam un cilvēks parastais (lasi-bez rubuļiem) var mierīgi palikt mājās.

27.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

par licenceem utt tiek pirkti zivju mazuli kas tiek ielaisti attiecigajaa uudenstilpnee. nu nav man zeel samaksaat tos 2-3ls par copes reizi un vismaz kaads labums arii no taa ir. teiksim tavaa iecieniitajaa vietaa tiek laistas zivis utt. es gan zinoshu ja redzeeshu ko aizdomiigu, pats esmu biezs baltezera un kisezera viesis un gribu lai arii turpmaak seit buutu zivis ko kert. jaa un sajos ezeros pat licences nav japerk, iznomaa laivu, vai brauc ar savu un ker.

adriatico - un kaa tad tu pats? uz copi ej ar kajam, laivu nes uz muguras, makskeree ar lazdas kaatu utt? kur tad nav jaainvestee nauda?

07.03.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager