Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
www.Fishing.lv | 27.februāris 2012, 15:31 | 2 komentāri | 1257 skatījumi

Ungurs, LR čempionāta 1 kārta

Piedalījās 14 komandas, dalībnieku vidū ir arī visi šī gada pasaules čempionāta dalībnieki.

Sacensību protokolos pirmās dienas rezultāti rāda, ka konkurenti nemaz nerespektē slavenību iepriekšējos sasniegumus. Līdera pozicijās atrodas tikai vairākkārtējā pasaules čempione Rita Verza-Grabovska (Salmo), kura ar 2,512 kg smagu lomu bija labākā savā zonā. Vēl par savu zonu uzvarētājiem kļuva Imants Saulītis (LSMK-Milo; 2,178 kg), Ivo Kalnmalis (Salmo; 1,588 kg), Genādijs Grigorjevs (MB Carp Collection Latvija; 0,436 kg) un Aldis Vārna (Rapala; 1,388 kg). Komandu vērtējumā vadībā ar 22 punktiem izvirzījusies komanda Dobele, ar 23,5 punktiem viņiem seko titulētā Salmo komanda. Nelielā attālumā ar 30 - 32 punktiem izvietojušās vēl 5 komandas, visu noteiks otrās dienas rezultāti.

Otrā sacensību diena beidzās ar sen neredzētiem minilomiem, - tikai diviem dalībniekiem loms bija virs 1 kg, vairumam tā svars bija zem 500 gramiem. No pirmās dienas līderiem savas pozicijas saglabāja tikai Imants Saulītis, kurš savā zonā bija labākais arī otrajā dienā. Līdz ar to viņš uzvarēja šajā kārtā un kļuva par čempionāta līderi. Otro vietu savā zonā un, attiecīgi, arī kārtā ar 3 punktiem ieguva Rita Verza-Grabovska, trešais ar līdzīgu punktu skaitu bet nedaudz mazāku lomu bija Ainārs Eglītis, kurš šogad pārstāv komandu RD Auto.

Komandu vērtējumā pēc pirmās kārtas ar 41,5 punktiem vadībā izvirzījusies Salmo komanda, otrajā vietā ar 52,5 punktiem atrodas Dobele, trešajā ar 53 punktiem - RD Auto. Tālāk seko Asaris, LSMK-Milo un Rapala.

LR čempionāta otrā kārta, ja ledus apstākļi ļaus, risināsies pēc divām nedēļām Limbažu Lielezerā. Tad arī noskaidrosies šī gada čempionāta medaļnieki.

www.fishing.lv Sestdiena 25 Februāris 2012 18:19

 
 
[2] Komentāri | dilst | aug
 
drinkalots

HMMM a kur var izlasīt rezumē par to kā gāja pasaules čempī?!?!?!

28.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
erudzi

fishing.lv sporta sadaļā

28.02.12 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager