Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
www.fishing.lv | 28.maijs 2012, 14:09 | Komentēt | 582 skatījumi

Noslēdzies Latvijas čempionāta spiningošanā 1. kārta

Noslēdzies Latvijas čempionāta spiningošanā no laivām pirmais posms, kurš 19. un 20. maijā notika Burtnieku ezerā. Čempionātā dalību uzsāka 16 komandas un 2 individuālās ekipāžas. Dalībnieki startēja no „Ezerpriežu” atpūtas bāzes.

Pirmajā dienā bija silts laiks, praktiski bezvējš, vēja virziens sacensību laikā mainījās par 180 grādiem, sacensības notika no 14:00 līdz 20:00.

Pirmajā dienā augstāko rezultātu 31478 punktus ieguva komandas Lucky John ekipāža Vitālijs Karpenkovs - Guntis Riekstiņš, ar 31403 punktiem otrie komandas bija Team Major Craft ekipāža Māris Olte - Juris Boļšakovs, trešie ar 29786 punktiem - komandas Pasaule ekipāža: Egons Simsons - Ilmārs Mednis. Komandu vērtējumā pēc pirmās dienas bija divi līderi ar 7 punktiem - Lucky John un Team Major Craft, ar 12 punktiem sekoja Kamus – Rīteri, tālāk ar 19 punktiem Rapala un Pasaule. Burtnieks bija devīgs - visas ekipāžas tika pie loma. Otrajā dienā bija samērā silts laiks, viegls dienvidaustrumu vējš, sacensības risinājās no 05:00 līdz 11:00. Otrajā dienā tika noķertas sacensību lielākās zivis, - Māra Oltes un Jura Boļšakova (Team Major Craft) ekipāža noķēra 87 cm garu līdaku, lielāko asari – 43 cm noķēra otra šīs komandas ekipāža Ainārs Eglītis - Juris Tukāns.

Rīta cope izrādījās produktīvāka par vakara copi, otrās dienas līderu rezultāti ir augstāki kā pirmajā dienā, posma absolūti augstāko rezultātu - 49797 punktus uzrādīja komandas Rapala ekipāža Harijs Raciborskis - Andis Miezis, otrie ar 48752 punktiem komandas Kamus - Rīteri ekipāža Igors Dubovskis - Normunds Vingris, trešie ar 42481 punktiem bija Pasaule ekipāža Juris Boldarevs - Gatis Melnbārdis.

Komandu vērtējumā pēc pirmā čempionāta posma līderi ar 18 punktiem ir Kamus – Rīteri, tai seko Pasaule, trešie - Rapala.

Ekipāžu vērtējumā punktu skaits vairākām ekipāžām izrādījās vienāds, uzvarētāju un trešās vietas noskaidrošanai nācās salīdzināt lomus. Burtnieka posma labākās ekipāžas, kuras kļuva arī par čempionāta līderiem, bija sekojošas:

1. Harijs Raciborskis - Andis Miezis (Rapala) 8 punkti un 74959 punkti par lomu;

2. Arīns Žurdins - Ģirts Kupšāns (Kamus – Rīteri) 8 punkti un 64271 punkti par lomu;

3. Igors Dubovskis - Normunds Vingris (Kamus – Rīteri) 10 punkti un 73667 punkti par lomu;

4. Egons Simsons - Ilmārs Mednis (Pasaule) 10 punkti un 61916 punkti par lomu;

5. Vitālijs Karpenkovs – Guntis Riekstiņš (Lucky John) 10 punkti un 59778 punkti par lomu.

Godalgoto vietu ieguvēji tika apbalvoti ar medaļām un posma organizatora SIA „Gold Fish” lieliskajām balvām, kā arī medaļniekiem pasniegtas čempionāta atbalstītāja SIA „PRIKE Latvija” balvas.

Tiekamies čempionāta otrajā posmā Rušonā!

A.Rudzāns (sacensību galvenais tiesnesis)

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager