Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensību organizators Normunds Krūze | 12.marts 2013, 16:14 | 2 komentāri | 1809 skatījumi

Pļavu kauss -2013 zemledus makšķerēšanā.

9.marta rītā Talsu novada Laucienes pagasta Pļavās, pie Pļavu ezera pulcējās neierasti daudz ļaužu šā gada laikā, kurus sveicināja rīta saule un viegls salts vējš. Pirmo reizi sporta centrs „Lauciene” organizēja zemledus makšķerēšanas sacensības Pļavu kauss .

Uz sacensībām bija ieradušies šī sporta veida cienītāji no dažādām tuvām un tālām vietām: Dobele, Rīga, Jūrmala, Talsi, Vandzene, Lībagi, Dzedri, Laucienes, Pļavas. Sacensību iniciators Artis Akmanis, kurš ir ļoti meistarīgs sportists šajā sporta veidā, šoreiz uzņēmās galvenā tiesneša pienākumus, un rūpējās par tehniskiem darbiem. Sacensības notika divās kārtās, pa 150 minūtēm katra, pēc pirmās kārtas pārliecinoši uzvaru ieguva rīdzenieks Viesturs Buks, kurš sazvejoja 1,510 kg., otrajā vietā Aigars Rudziks (Talsi) 1,075 kg., trešajā vietā Gundars Rozenlauks (Dobele) 0,945 kg. Pēc pārtraukuma otrajā kārtā, viss sagriezās citā gultnē, ziemeļu vējš darīja savu darbu , lika sacensību dalībniekiem ik pa laiku sakustēties un pārvietoties skrējienā, protams tas viss pieder pie šī sporta veida specifiku. Rezultātus dalībnieki pēc pirmās kārtas nezināja-varēja tikai nojaust, intriga tika saglabāta līdz pat uzvarētāju sveikšanai. Otrās kārtas uzvarētāja no Dobeles Santa Rozenlauka ar 1,195 kg. ,2. vietā Igors Kude (Talsi) 1,125 kg. , 3.vietā Silvestrs Tērauds (Jūrmala) 1,040 kg. , kas arī noteica kopvērtējuma uzvarētājus: Jauniešu konkurencē Toms Krūze (Pļavas), Adrians Kuļiks (Dzedri), un Agnese Safonova (Pļavas), Laucienes pagasta konkurencē 1. vieta Artūram Rozenbergam 1,590 kg., 2.vieta Mārtiņam Pluģim 0,730 kg., 3.vieta Arnim Rozenbergam 0,710 kg. Par sacensības kopvērtējuma uzvarētāju kļuva dobelniece Santa Rozenlauka 2,000+ kg., 2.vieta Igoram Kudem (Talsi) 1,950 kg. , 3.vieta Aigaram Rudzikam (Talsi) 1,715.kg.

Pasākumā varēja sasildīties pie ugunskura un mieloties ar ceptām desiņām, gardu tur pat vārītu zivju zupu, kur par tā tapšanu pateicība jāizsaka Ingai Akmanei, Artai Akmeņlaukai, kā arī galvenajam tiesnesim Artim Akmanim.

Vēl viens jauks pasākums aizvadīts, kur par tā norisi jāpasakās visiem dalībniekiem, jo paši jau vien veidojam savu vidi, kurā dzīvojam. 2013.gads ir iezīmēts ar jaunu tradīciju sākšanos- Pļavu Kauss ZEMLEDUS MAKŠĶERĒŠANĀ.

 
 
[2] Komentāri | dilst | aug
 
bucman

arti cepuri nost!!!

16.03.13 Atbildēt | Ziņot 0
akemanis

Paldies,nākam gad būs atkal!!

27.03.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager