Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Žurnāls Copes Lietas | 27.marts 2013, 13:14 | 3 komentāri | 2036 skatījumi

Tvičs – labojam kļūdas

Šo materiālu speciāli bāzēju uz Copes Lietu mājaslapā saņemtajiem jautājumiem, tāpēc ceru, ka radāt atbildi uz kādu savu problēmu. Kā jau minēju ievadā, mēs kļūstam gudrāki un pieredzējušāki.

Interesantākais ir tas, ka tādas kļūst mūsu ūdeņu pretinieces. Tā kā 1. maijs nu jau klauvē pie durvīm ar lielu troksni, jaunajā sezonā novēlu jums nepalikt sausā vispirms jau zināšanu copē. Tāpat vēlu ar vislielāko nopietnību izturēties pret savu inventāru. Rezultāts noteikti neizpaliks!

Der zināt! Kāts, kurš strādā visā garumā, ātras akcijas variantam zaudē ne tikai voblera vadīšanas stadijā, bet arī piecirtienā. Šajā gadījumā piecirst līdaku vai zandartu 40–50 m distancē ir teju neiespējami.

Ir vēl kāda svarīga lieta. Dažādiem ražotājiem diezgan ievērojami atšķiras it kā vienas kategorijas kāti. Ja ņem par piemēru amerikāņus, viņu ražojumiem nereti var krāmēt virsū un strādāt ar krietni lielāku svaru, nekā ir norādīts uz marķējuma. Japāņu mantām ...

No kā tad īsti rodas mučkulis, ko mēs saucam par bārdu? Uzreiz jāsaka – to var uzmest jebkurā spiningošanas disciplīnā. Jā, tvičā tas notiek biežāk. Pamatā šī nejaucība rodas no tā, ka ...

Daži ieteikumi par auklu. Uztinot jaunu auklu, ar to nevajadzētu piedzīt pilnu kaseti. Parasti no kasetes augšas brīvus atstāj aptuveni 2–3 mm, bet tviča gadījumā ...

Ne uz brīdi nedrīkst atstāt auklu brīvu bez kontakta ar mānekli. Jo īpaši aktuāli tas ir sānvēja laikā.

Ja reiz pieminēju auklu, tad iesaku arī pilnībā atteikties no tumšajām. Aukla ir jāredz! Oranža vai dzeltena ir īstais variants dienā, kad vējā auklu nostiept ir teju neiespējami.

Līdakas mēdz nokost vobleri ar visu pavadu. Ko nu?

Šeit tikai nelielas norādes par to kas lasāms rakstā. Visu Ingusa Dukaļska sagatavoto materiālu lasiet Copes Lietu aprīļa numurā.

 
 
[3] Komentāri | dilst | aug
 
jurists

beztolks, - ne reklāma, ne raksts, ne raksta imitācija.

01.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
CopesLietas.lv

Šeit tikai nelielas norādes par to, kas lasāms rakstā. Visu Ingusa Dukaļska sagatavoto materiālu lasiet Copes Lietu aprīļa numurā.

Žurnāls Copes Lietas

02.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
kanibals

pie pusdienaam izlasiishu, mosh kaut ko praatiigu ar ir uzdrukaajis :)

13.04.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager