Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Žurnāls Copes Lietas | 1.oktobris 2013, 14:38 | Komentēt | 839 skatījumi

Copes Lietas #10: Lamiglas līkloči

Kad runā par amerikāņu lietām, lielākajai daļai copmaņu pirmās asociācijas saistās ar tādiem brendiem kā St. Croix vai G. Loomis. Mazākā daļa zina vēl vienu ražotāju - Lamiglas.

Šīs firmas pirmsākumi meklējami 1951. gadā Ziemeļamerikā. Pašlaik ražošanas telpas aizņem vairāk nekā 3000 m2. Šim ražotājam ir raksturīgi tas, ka pilnīgi viss ražošanas process notiek vienā vietā. Tas nozīmē, ka viss no grafīta rullēšanas līdz pat furnitūras uzlikšanai, lakošanai un iepakošanai notiek Lamiglas rūpnīcā darbinieku uzraudzībā, un katrs jau gatavs kāts iziet kvalitātes kontroli. Principā šie rīki ir roku darbs, kas tiem uzreiz piedod gan kvalitāti, gan ekskluzivitāti.

Lamiglas sortimentā ir kāti dažādās cenu kategorijās, kā arī dažādiem copes veidiem. Jāsaka, ka vislielāko popularitāti laikam ir iemantojuši kāti lašu un taimiņu copei - leģendārā sērija Certified PRO. Bet tiek ražoti arī rīki mušiņmakšķerēšanai, basu copei, jūras kāti, kā arī tā saucamā surf klase.

Lielākais šāda ražotāja pluss ir iespēja pasūtīt tieši tādu kātu, kādu tu vēlies! Attiecīgi var izveidot garumu izvēlēties materiālu un uzlikt furnitūru pēc savas vēlmes.

Esmu pārliecināts, ka Lamiglas modeļu rindā katrs var atrast sev atbilstošu kātu.

Mārtiņš Babris oktobra Copes Lietās 14. lpp.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager