Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Fishing.lv | 9.oktobris 2013, 21:51 | Komentēt | 551 skatījums

Sezonas noslēguma cope Babītē

Kā jau iepriekš bija ziņots, Lucky John festivala norisē būs izmaiņas un tas šogad nenotiks. Lai dotu iespēju festivāla veterāniem satikties un vienlaicīgi personīgi pārbaudīt līdaku krājumu stāvokli Babītes ezerā, Rīgas mednieku un makšķernieku biedrība 19.oktobrī rīko pasākumu spiningotājiem ar nosacītu nosaukumu "Sezonas noslēguma cope".

Pasākums risināsies Spuņciema laivu novietnē, tā sākums 8:00, cope plānota līdz 15:00. Copes noteikumi līdzīgi, kā iepriekšējos gados LJ festivalā tikai nav izmantoto mānekļu ierobežojumu. Pieteikties un saņemt detalizētāku informāciju var pa e-pastu jst@fishing.lv. Dalības maksa 5 Ls no dalībnieka, to var samaksāt laivu novietnē Aijai (tel.26842268) vai ar pārskaitījumu biedrībai "Rīgas mednieku un makšķernieku biedrība", AS SEB Banka, reģ. Nr.40008002160, konts: LV75UNLA 0001000609260

P.S. Ir atļauta arī personīgo laivu izmantošana. Dalībnieku saraksts tiks slēgts 15.oktobrī. Tie, kas līdz 16.oktobrim nesaņems atteikumu, var uzskatīt, ka viņu dalība ir akceptēta. Līdz tam laikam iesaku izmantot tikai e-pastu un nezvanīt, jo būšu ārzemēs.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager