Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
@CopesLietas.lv | 15.oktobris 2013, 13:57 | Komentēt | 792 skatījumi

Līvānu novada atklātais čempionāts spiningošanā

Aizvadītajās brīvdienās Daugavas upē norisinājās Līvānu novada atklātais čempionāts spiningošanā.

Cīnīties par čempiona titulu ieradās 15 dalībnieki no Rīgas, Preiļiem, Kokneses un vietējie sportisti no Līvāniem. Rīts bija rudenīgi dzestrs un miglā tīts, kas upei piešķīra noslēpumainu pievilcību. Pulksten 7.00 sacensību vietā ieradās pirmie dalībnieki lai sakārtotu inventāru un pakavētos šī rīta burvībā.

Pamazām sabrauc arī pārējie sportisti un nostājas uz svinīgo līniju. Novēlot viens otram „ne asakas” laivu ekipāžas nozūd miglas ieskautajos upes plašumos.

Pēc četrām saspringtām stundām laiks doties krastā lai varētu noskaidrot meistarīgāko šīs disciplīnas sportistu. Protams, ka veiksmei ir liela loma un sportisti, kuriem veiksme un meistarība bija vienādās proporcijās tika pie kārotā loma.

Trešo vietu izcīnīja Jānis Ančevs ( 0,850kg), otro vietu izcīnīja Silvija Strode ( 1,100kg), un čempiona tituls pieder Valentīnam Kohanovičam (2,240kg).

Pēc sportistu apbalvošanas visi klātesošie varēja nobaudīt siltu zivju zupu un padalīties par saviem iespaidiem. Paldies dalībniekiem par atsaucību un „Ne Asakas”.

 
Trešo vietu izcīnīja Jānis Ančevs ( 0,850kg), otro vietu izcīnīja Silvija Strode ( 1,100kg), un čempiona tituls pieder Valentīnam Kohanovičam (2,240kg).
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager