Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Informāciju sagatavoja: Nauris Mackevičs, Daugavpils Sporta pārvalde | 27.maijs 2014, 10:34 | 1 komentārs | 800 skatījumi

Makšķerēšanas sacensības bērniem Ruģeļu katlavānā 31. maijā

31. maijā notiks makšķerēšanas sacensības bērniem Ruģeļu katlavānā 31. maijā notiks jau tradicionālās Daugavpils pilsētas čempionāta sacensības makšķerēšanā ar pludiņa makšķeri starp bērniem līdz 18 gadu vecumam.

Sacensības makšķerēšanā ar pludiņu tiek organizētas, lai popularizētu šo sporta disciplīnu. 31. maijā dalībnieki tiek gaidīti uz reģistrāciju no plkst. 8:30 līdz 9:00. Cīņā par lielāko lomu dalībnieki varēs doties no plkst. 9:00, bet plkst. 12:00 makšķerēšanai tiks pielikts punkts.

Par uzvaru makšķernieki varēs cīnīties divās grupās – jaunākajā (bērni līdz 13 gadu vecumam) un vecākajā (bērni no 13 līdz 18 gadiem). Augstāku vietu izcīnīs tas makšķernieks, kuram būs loms ar lielāko kopējo svaru.

Piedalīšanās makšķerēšanas sacensībās būs bezmaksas un pie balvām tiks labākie trīs katrā no grupām. Sacensības organizē biedrība „Dinaburg-Dvinsk” sadarbībā ar Daugavpils Sporta pārvaldi.

Plašāka informācija: Aleksandrs Suško, 26593496.

 
 
[1] Komentāri | dilst | aug
 
badapiicka

Es ar meitu tur bijām, pats nekad neesmu piedalījies sacensībās (arī neplānoju), bet savu deviņgadīgo meitēnu "iesviedu" šai pasākumā.

Nu, ko lai saka, es teiktu, ka bija pasmagi makšķerēšanas apstākļi- ļoti lēzens krasts, sekls (tālus metienus mazam bērnam nav ko spiest mocīties, nedz arī būs tik precīzi), dzidrs ūdens, saulains laiks. Visi ķēra niedrēs vai pie niedrēm sīkuļus, uz lielāku zivtiņu cerību praktiski nebija. Mums nevienu neizdevās piemānīt, taču pirmā pieredze gūta, ir daži secinājumi, bet saskumuši nebijām un nebūsim. Meita saņēma mazu piemiņas balviņu- pludiņmakšķerēšanas komplektu(aukla, svini, āķīši, pludiņi).

Paldies organizētājiem, viss bija tiešām labi sarīkots, vienkārši un bez satraukumiem. Paldies tiesnešiem par atsaucību.

Gribējās. protams, kaut kādu lomu - bērna priekam un arī intrigai, tā teikt, bet nu, tāda ir dzīve :)))

P.S. Pārfrāzējot zināmo krievu teicienu - nu gan jau būs arī mūsu dīķī haizivs! :)))))

01.06.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager