Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
@CopesLietas.lv | 17.jūlijs 2014, 12:52 | 1 komentārs | 952 skatījumi

Noslēdzies projekts „Sabiedrības informēšanas pasākumu organizēšana zivju resursu racionālai un saudzīgai izmantošanai Krustpils novada ūdenstilpēs”

2014.gada martā Zivju fonda padome atbalstīja Krustpils novada pašvaldības iesniegto projektu "Sabiedrības informēšanas pasākumu organizēšana zivju resursu racionālai un saudzīgai izmantošanai Krustpils novada ūdenstilpēs”.

Projekta īstenošanas laikā tika izdota brošūra „Makšķerēšanas noteikumi Latvijas Republikas ūdeņos” 1500 eksemplāros. Brošūrā ir apkopota informācija par Krustpils novada ūdenstilpēm un nopublicēta makšķerēšanas noteikumu aktuālā versija.

Brošūras bez maksas ir pieejamas makšķernieku veikalos Jēkabpilī, Krustpils novada pašvaldībā pie vides inspektora, kā arī pagasta pārvaldēs un bibliotēkās.

Projektu pašvaldība iesniedza Zivju fonda pasākumā "Sabiedrības informēšanas pasākumi par zivju resursu pētījumiem, to racionālu un saudzīgu izmantošanu, atražošanu un aizsardzību, arī publicistikas izdevumi, mācību vai uzziņu literatūra, informatīvi izglītojoši televīzijas raidījumi vai radioraidījumi" ar mērķi veicināt sabiedrības informētību par zivju resursu racionālu un saudzīgu izmantošanu, sagatavojot, izdodot un izplatot brošūru ar informāciju par atļautajām un aizliegtajām darbībām makšķerējot.

Projekta kopējās izmaksas sastāda 960,00 EUR, Zivju fonda finansējums sastāda 816,00 EUR un pašvaldības līdzfinansējums sastāda 144,00 EUR.

Plānošanas un attīstības nodaļas speciāliste

projektu un attīstības jautājumos Astra Biseniece

 
 
[1] Komentāri | dilst | aug
 
Akmens_Viesis

Vai kāds var paskaidrot, kā makšķerēšanas noteikumi nodrošina saudzīgumu, ja tajos paturamo zivju skaits pārsvarā tiek noteikts lielāks, nekā resurss un makšķernieka prasme spēj nodrošināt, savukārt jēdziens makšķerēšanas reize nav definēts? :)

Jautājums teorētisks, jauki ka Krustpilī vismaz ko dara.

20.07.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager