Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Žurnāls Copes Lietas | 1.jūnijs 2015, 10:26 | Komentēt | 1060 skatījumi

Kļavinska ūdeņu skroderdienas

Aktiera profesijā tu esi tik nodzinies, ka ārprātīgi vajadzīgs hobijs, – saka Nacionālā teātra aizvadītās sezonas labākais aktieris Ivars Kļavinskis, tagad pazīstams arī kā Viesturs Smilga no seriāla UgunsGrēks

Reiz Brūveris mani aizveda uz savu galu – uz Rūju Mazsalacas pusē. Atstājām mašīnu, kāti un laiva plecos, tad gājām sešus kilometrus uz augšu un no turienes laidāmies pa Rūju lejā. Tur pie Rūjas piekļūt var tikai tur, kur mēs aizgājām, un lejā – pa vidu klāt netiek. Slīdi ar laivu pa upi un saproti, ka, atskaitot tādus trakus makšķerniekus kā mēs, te neviens nav bijis gadiem, pilnīgi mežonīgs apvidus. Bija vietas, kur laiva bija jānes apkārt sakritušiem kokiem. Savilkām dažas mēra līdakas. Brūveris teica: nekādas gumijzivis, te vajag bleķi. Viņš pa to galu ir dauzījies, es viņam klausīju, un tā arī bija. Interesanti tur bija tas, ka zivis pakaļ māneklim nenāca – ja trāpīja pie zivs, cope bija. Visas copes faktiski bija pirmajos pāris griezienos pēc iemetiena. Reiz agrā rītā tur redzējām vienu vietējo, tas mums prasīja, vai nav par agru līdakām. Taisnība viņam bija, jo cope parādījās tikai pēc ausmas.

Aldis Miesnieks, Egīls Zirnis, Dienas Žurnāli, speciāli Copes Lietām

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager