Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 5.augusts 2020, 11:55 | Komentēt | 1507 skatījumi

Sākas pieteikšanās Latvijas Kausam spiningošanā 2020

Šī gada 11.-13. septembrī notiks vienas no Latvijā lielākajām, iecienītākajām un gada gaidītākajām makšķerēšanas. sacensībām spiningošanā no laivas ar mākslīgo mānekli, LATVIJAS KAUSS SPININGOŠANĀ “RĪGA 2020”.

Ar katru gadu sacensības pulcē arvien lielāku dalībnieku skaitu. 2019. gadā Rīgas ūdeņos savu meistarību centās apliecināt 92 sportisti, kurus pieskatīja 46 tieneši. Šogad plānots, ka dalībnieku būs vēl vairāk. Gaidāmi arī viesi no ārvalstīm.

Latvijas Kauss dod iespēju ikvienam copmanim bez atlases piedalīties prestižās augsta līmeņa sacensībās, kurās tiek ievērots godīgas spēles princips, izmēģināt savus spēkus un pacīnīties par iespaidīgu balvu fondu līdzās pieredzējušiem sportistiem.

Sacensību formāts ir veidots tā, lai tas būtu maksimāli aizraujošs un ar krietnu adrenalīna devu. Sportistiem,izmantojot dažādas spiningošanas tehnikas, ir jānoķer 3 līdakas, 3 asari un 3 zandarti, kuru garumu summa centimetros pārvēršas tik vērtīgajos punktos. Rezultāti ir redzami tiešsaistē, izņemot pēdējo stundu, tādēļ pat tad, ja visas deviņas zivis ir noķertas, sportisti analizējot konkurentu rezultātus var stratēģiski izdomāt, kā vēl uzlabot savu rezultātu un pakāpties uz augstāku vietu, vai piestrādāt pie tā, lai nosargātu savu līdera pozīciju. Šīs sacensības ir ne tikai spiningošanas prasmju pārbaudījums, bet arī psiholoģiskās noturības un savu emociju kontroles tests, kas attīsta sportisko azartu un spēju cīnīties līdz galam.

Latvijas Kauss notiek ievērojot Makšķerēšanas, vēžošanas un zemūdens medību noteikumus, papildus ņemot vērā noķer, nofotografē, atbrīvo principu un asarus zem 20 cm noķertus no krasta vai zem 25 noķertus no laivām neskaita.

Sacensību akvatorija nav ierobežota, proti, starts tiek dots Daugavā, bet sportisti drīkst doties uz jebkuru ūdenstilpi, kur vien var nokļūt ar laivu.

Pasākums tiek plaši atspoguļots masu medijos un tam allaž netrūkst atbalstītāju.

Informācija par pieteikšanos, dalības maksu un noteikumiem nolikumā šeit:

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager