Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 18.septembris 2020, 14:29 | Komentēt | 630 skatījumi

Pasaulē lielākā karpu copes inventāra izstāde atcelta

Pasaulē lielākās karpu makšķerēšanas izstādes organizators ir paudis dziļu vilšanos par nākamā gada pasākuma atcelšanu joprojām pastāvošo COVID-19 pandēmijas izraisīto veselības risku dēļ.

Nākamā gada janvārī paredzētā karpu makšķerēšanas inventāra izstāde būtu jau 25. pēc kārtas. To bija plānots pārcelt uz lielākām telpām Brabanthallen, Nīderlandes pilsētā ’s-Hertogenbosch, un tā tiktu pārdēvēta par Carp Den Bosch.

Bet tā vietā, lai gatavotos lielākajai izstādei tās vēsturē, pasākuma organizators un dibinātājs Miks Pains ir norāvis rokasbremzi. “Izstāšanās atcelšana ir milzīga vilšanās, taču pandēmijas izraisītā nenoteiktība man patiešām nedeva izvēli. Situācija katru dienu mainās attiecībā uz tādām lietām kā ceļošana un robežkontrole visā Eiropā, un es neuzskatu, ka būtu godīgi likt cilvēkiem gaidīt līdz galīgā lēmuma pieņemšanai dažas nedēļas pirms izstādes pirms sākuma. Visi gaidīja, ko es izlemšu, un es jutu, ka vislabāk to izdarīt laicīgi. Nebija vērts riskēt - es nekad sev nepiedotu, ja izstādē kāds dabūtu COVID-19.”

Pains piebilda, ka Holandē pašlaik izstādes ir atļautas, taču noteiktie ierobežojumi to organizāciju padara “loģistiski neiespējamu”. Šobrīd viņš meklē iespēju nākamgad organizēt virtuālu pasākumu, pirms atjaunot fizisko notikumu 2022. gadā. "Cerams, ka līdz tam laikam vakcīna būs izstrādāta," viņš teica.

Pāreja uz Hertogenbosch - labāk pazīstamu kā Den Bosch - organizatoram dos divkāršu vietu daudzumu, nekā piedāvā IJsselhallen Zvolē. "Vieta sāka plīst pa šuvēm," sacīja Pains.

“Jaunajā norises vietā mums vairs nebūs nekādu telpas ierobežojumu. Šobrīd mums ir potenciālo izstādes dalībnieku rinda tik gara kā no šejienes līdz Tokijai. Turklāt pašreizējie izstādes dalībnieki arī vēlas lielākus stendus. Līdz ar jaunajām telpām mēs varēsim uzņemt visus šos dalībniekus. ”

COVID-19 pandēmijai ir bijusi milzīga ietekme uz izstādēm visā pasaulē, un daudziem ir jācīnās par izdzīvošanu, taču Pains uzskata, ka fiziskai izstādei vienmēr būs vieta. “Cilvēkiem patīk nākt skatīties, aptaustīt un parunāt ar jauno produkta ražotājiem. To nevar izdarīt digitāli.

Tā ir arī milzīga iespēja socializācijai - apmeklētāji nāk, lai veidotu un atjaunotu attiecības, un tas ir neaizstājami."

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager