Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 18.septembris 2020, 17:06 | Komentēt | 536 skatījumi

Mušiņmakšķerēšanas industrija apvienojas pret klimata izmaiņām

Mušiņmakšķerēšanas industrija apvienojas klimata izmaiņu novēršanai. Pirmā šāda veida iniciatīva mušiņmakšķerēšanas nozarē ir apvienojusi zīmolus, veikalus, makšķerēšanas bāzes un gidus, lai rīkotos klimata krīzes pārvarēšanai.

Mušiņmakšķerēšanas Klimata Apvienība (Fly Fishing Climate Alliance) apgalvo, ka klimata pārmaiņas ir lielākais drauds zivju populācijai uz planētas, un tā ir apņēmusies līdz 2030. gadam kļūt klimatneitrāla.

Uz šodienu ir pievienojušies 16 uzņēmumi, tostarp Patagonia Fly Fish, Seigler Reels, Monic Fly Lines, Rep Your Water, Rock Treads, Crazy Creek Products, Tailwater Lodge, School of Trout, Emerald Water Anglers, Lary’s Fly & Supply, Low Tide Charters, True North Trout, Soul Fly Outfitters, Emerger Strategies un Kreigs Metjūss.

"Mūsu pienākums ir darīt visu, lai atrisinātu šo krīzi, lai mēs varētu glābt planētu, zivis un savus uzņēmumus," saka alianse.

Korina un Garisons Doktors, apģērbu zīmola Rep Your Water līdzdibinātāji, sacīja: “Mūsu bizness ir atkarīgs no veselīgas vides un tāpēc ka klimata pārmaiņas rada ievērojamus draudus šai videi un mūsu zivīm, mazākais, kā mēs varam darīt ir strādāt, lai sasniegtu oglekļa dioksīda neitralitāti. Mēs domājam, ka ietekmējot klimatu mūsu nozarei nav, ko zaudēt, ir tikai ieguvumi.”

Iniciatīva ir ilgtspējības konsultāciju uzņēmuma Emerger Strategies ideja, kas ar to sāka strādāt 2019. gadā, lai palielinātu mušiņmakšķernieku kopienas informētību un atbildību par ilgtspējīgu uzņēmējdarbības praksi.

Rakstot American Fly Fishing Trade Association tīmekļa vietnē, Emerger Strategies pārstāvis Rick Crawford teica:„ Strādājot kopīga mērķa sasniegšanā - panākt oglekļa dioksīda neitralitāti, mēs varam dot nozīmīgu ietekmi klimata krīzes risināšanā, rādot piemēru.

"Ar šīs alianses dalībnieku rīcību mušiņmakšķerēšanas nozare var dot savu ieguldījumu gan planētas, gan zivju, no kurām atkarīgs viņu bizness, glābšanā."

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager