Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 20.septembris 2020, 20:25 | Komentēt | 1868 skatījumi

Noslēdzies Latvijas čempionāts spiningošanas divcīņā

Sestdien, 19.septembrī Engures ezerā laivu bāzē „Pīlēni” risinājās kārtējais Latvijas čempionāts spiningošanas divcīņā. Spiningotāji no rīta septiņas stundas darbojās Engures ezerā, bet pēcpusdienā krastā mērojās ar spēkiem mērķī mešanā Ārenberga mērķī.

Individuālajā vērtējumā Latvijas čempiona titulu izcīnīja „Kīīīlo” komandas pārstāvis Artūrs Rozenbergs, otrajā vietā Edgars Stiķis (Mērsraga novads), bet Ralfam Baļķītim (Mērsraga novads) Latvijas čempionātā bronzas medaļa.

Komandu vērtējumā pirmajā vietā „Kīīīlo”, otrie Mērsraga novads, bet trešajā vietā Mērsraga novads -2.

„Kīīīlo” komandā startēja un Latvijas čempionu titulu ieguva Artūrs Rozenbergs, Mārtiņš Pluģis, Renārs Herings un Gints Šulcs.

Mērsraga novada komandā startēja un Latvijas čempionāta sudraba medaļas izcīnīja Edgars stiķis, Ralfs Baļķītis, Oskars Apsītis un Uldis Zutis.
Mērsraga novada otrajā komandā startēja un Latvijas čempionāta bronzas medaļas izcīnīja Ainārs Pumpurs, Roberts Pumpurs, Intars Rakovskis un Gintars Ozoliņš.

Individuāli praktiskajā makšķerēšanā labāko rezultātu uzrādīja Artūrs Rozenbergs, bet kastingā labākais sportists bija no Priekules novada Ģirts Ločmelis.

Sacensības tiesāja Ivars Indruškevičs un Oskars Apsītis.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager