Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 5.oktobris 2020, 08:00 | Komentēt | 1617 skatījumi

Mērsraga kauss spiningošanā atradis saimniekus.

3. oktobrī laivu bāzē „Pīlēni” tika dots starts Mērsraga kausa izcīņai spiningošanā 2020- 3. noslēguma posmam.

Pavisam dalību trešajam posmam pieteica 17 laivu ekipāžas. Gandrīz visas vadošās ekipāžas bija ieradušās un cīņa par kopvērtējuma noslēguma vietām solījās būt gana spraiga. Mērķi bija uzstādīti atkarībā no vietas turnīra tabulā. Daži cerēja saglabāt vietu vismaz pirmajā sešiniekā, citi vēlējās izstumt vadošās ekipāžas un paši iekļūt slavas saulītē. Jāsaka, ka papildus stimulu deva arī solīdās dāvanu kartes, ko saņēma ekipāžas, kas ierindojās sacensību kopvērtējuma pirmajā sešiniekā.

Mērsraga kausa trešo posmu uzvarēja Artūrs Rozenbergs un Mārtiņš Pluģis ar 12,945 kilogramu lielu lomu. Viņiem maksimālās desmit atļautās līdakas un šīs sezonas lielākais asaris (38cm, 720 grami). Otrajā vietā Helmuts un Kaspars Zelderi, arī viņiem desmit līdakas un daži asari (12,575), bet trešajā vietā Mārcis Dzērve un Niku Gavrilko, viņiem gandrīz maksimālais desmit kilogramu asaru svars un viena līdaka, kas kopā dod 11,565 kilogramu lielu lomu.

Lielākā līdaka trešajā posmā Renāra Heringa un Ginta Šūlca ekipāžai – 2,175 kilogrami.

Visvairāk asarus (98) krastā izveda Andris Razma un Aldis Juškevičs.

Saskaitot punktus sacensību kopvērtējumā noskaidrojās, ka 2020. gada Mērsraga kausa ieguvēji ar 5 punktiem ir Artūrs Rozenbergs un Mārtiņš Pluģis, otrajā vietā ar 8 punktiem Renārs Herings un Gints Šūlcs, bet trešie ar 12 punktiem Andris Razma un Aldis Juškevičs, ceturtā vietā ar 16 punktiem Mārcis Dzērve un Niks Gavrilko, piektie ar 18 punktiem Andris Gerķis, Igors Kude, bet sestajā vietā arī ar 25 punktiem Helmuts un Kaspars Zelderi.

Sacensību organizatori Oskars Apsītis un Ivars Indruškevičs saka lielu paldies visiem, kas bija iesaistīti sacensību sarīkošanā un atbalstīja mūs!

3. posma un noslēguma sacensību protokols šeit:

Mērsraga novada sporta organizators Ivars Indruškevičs.

26455993 ivars.indruskevics@mersrags.lv

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager