Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 6.oktobris 2020, 10:40 | Komentēt | 837 skatījumi

NGT Latvia Bērnu Karpu Makšķerēšanas Svētki

Lai veicinātu interesi jaunajai paaudzei par karpu makšķerēšanas sportu, NGT Latvia pirmo reizi rīkoja karpu makšķerēšanas sacensības bērniem un jauniešiem līdz 18 gadu vecumam. Atsaucība bija negaidīti liela. Uz copi Alberta dīķu mazajā dīķī, kur ikdienā makšķerē 5-10 makšķernieki, ieradās 54 jaunie sportisti! Lai arī starts bija paredzēts divpadsmitos, pirmie censoņi, cēlušies jau sešos no rīta, uz sacensībām ieradās pāris stundas iepriekš. Lai iesildītos.


Sacensību ilgums tika noteikts 3 stundas. Makšķerēšanas veids – pludiņmakšķerēšana. Mērķa zivs – karpa.

Ievērojot 2m distanci, dīķī vietas tomēr pietika visiem dalībniekiem. Ar sakotnējo 54 makšķerauklu presingu zivis gan nebija mierā, tādēļ pirmajā stundā tikai 2 asarīši. Izdarījuši secinājumus, attapīgākie pārkārtoja savus rīkus un otro stundu ar 1,7kg karpu iesāka komandas "Big Fish" pārstāvis Rodions Zambars. Tas veču ieskaitē deva uzvaru. Neilgi pēc viņa uzvaru meiteņu ieskaitē nodrošināja 4 gadus vecā Viktorija Rečkina, kurai arī sacensību lielākā zivs - 2kg! Šoreiz strādāja tikai uz grunts noguldīta kukurūza.
Labākie bērni tika pie balvām un kausiem, bet visiem tika piemiņas medaļas. Uzreiz pēc sacensībām daži no jaunajiem makšķerniekiem palika ilgāk, bet lielākā daļa solīja nākamgad atgriezties. Daži no viņiem, iespējams, piedalīsies jau pieaugušo sacensībās.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager